Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powermt2[Pl][Hamachi]

Follow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś mam do zaprezentowania serwer ktory zrobilem wraz z kolega. A teraz opis:

Sieci hamachi: Powermt22, Powermt23, Powermt24 haslo do all: 12345

Raty serva all po 200

U handlarzy narazie standart ale niebawem pojawia sie szkatolki rippa i pare innych rzeczy ;]

SPOL

http://www.speedyshare.com/files/19403342/PowerMt2.rar

SKAN

http://www.virustotal.com/pl/analisis/fdcda287cf6c5da4721db5f4b677f38ba0eeae8711faacbb74eb83c5d742e969-1258819535

SERV ON POKI CO 24/7 !!!

GM'S

GM Follow

GA TOTALLL12 (DO NIEGO O KONTA PISZEMY ;])

GM Apple

GM LoversSky

SIECI BEDZIE WIECEJ JESLI NIE BEDZIE LAGOW WIEC NIE PROSCIE O NIE ;]

ZAPOMNIALEM DODAC: CZESTE EVENTY !

Opublikowano

SyrussSAA nie ma co zwracac uwagi na takie dzieci. A ty Seweryn nie spamuj -,- jak masz jakies uwagi pisz na PW tylko jakies bardziej rozwiniete niz zal mi cie dzieciaku ...

Opublikowano

jestem GM-em na servie oraz Real Kolega Hostera ; ) jak narazie rozkrecamy server i zapraszamy tym czasem staram sie dac eq i all graczom zapraszamy aLL ; ) miła atmosfera na start 30lv konia skille na P eq +9 a zreszta wejdzcie i cieszcie sie grą:! )

Opublikowano

eq w grze nie dajemy ... Ale sa eventy, serv byl calkiem restartowany i jest wall od nowa. Zglaszac sie do mnie o konia jak cos ;P

Opublikowano

Ok, widzieliscie co napisal I am Perfection. Nie spamowac juz to ma byc ostatni post. Wszelkie zapytania kierowac na hamachi do ktoregos z GM. Dziekuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powermt25 to też twoja sieć Follow ?? bo jeste tam jest 1 osoba tylko niewiem czy to twoja sieć

Opublikowano

serw nie do konca dopracowany a GM/GA .... szkoda slow. Prosilem jednego GM o brakujacy u NPC helm dla szamana na 41lvl to zacza mi pisac ze nie rozdaje itemow... (dyskryminacja??) Wiec napisalem do GA w sprawie helmu to zacza mnie zabijac i pisac na PW "?" jezeli tak ma wygladac obsluga serwa to ja dziekuje za taki serwer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...