Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BROŃ

Bruno_4477

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie chciałbym się czegoś dowiedzieć o broniach.

Mechanik - XM8C, PP19, PDW-R,

Medyk - M60, MG36, QJY-88, XM8AR

Szturmowiec - Abakan, F2000,

Interesuje mnie która z wyżej wymienionych broni dla każdej klasy była by najlepsza. Znam trochę broni ale tych nie. Niech wypowiedzą się ludzie którzy nimi grali.

Opublikowano

Interesuje mnie która z wyżej wymienionych broni dla każdej klasy była by najlepsza. Znam trochę broni ale tych nie. Niech wypowiedzą się ludzie którzy nimi grali.

Co do mechanika bronie , które podałeś do lipa :) liczy się mp5 , as-val no i wiadomo G53 :)))

reszta daleko w tyle.....

x

Opublikowano

z mechanika to pp-19 -gówno małe dmg zanim zabijesz pół magazynka wystrzelasz xm8c tak samo pdw-r nawet dobre ale gorsze od mp5 i g53

U medyka tak -m60 szybko strzela ale mały dmg wiec całą amunicje wytracisz na 3-4 przeciwników mg36 dobra ;) ale lepsze qbb i rpk

U szturmowca f2000 w miarę dobre ale są lepsze bronie ;) np aug

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

@UP

-m60 szybko strzela ale mały dmg wiec całą amunicje wytracisz na 3-4 przeciwników HAHAHAHAH bron z największymi obrażeniami ma mały dmg? widac ze wiesz baardzo duzo o tej grze ;_;

@topic

zadnej z wymienionych broni mechanika nie kupuj.

medyk najwyzej mg36 ale polecam qbb-95

szturmowiec abak to kompletne gówno nie kupuj nawet. f2000 w miare dobre.

[align=center]ffabd687f8116269bab01bec17e6a639437bff02.png[/align]

Opublikowano

nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj: czy warto kupować mechanikowi mp7 na perma, czy może polecacie coś innego? badzo dobrze mi się tą bronią gra. mam 18 lvl

Opublikowano

Mechanik - mp5 lub 9a-91 (lepsze jezeli wybierzesz odpowiednie dodatki) zaraz po 9a-91 jest g53

Medyk - m60, qbb

Assault - Famas, l85 ew. an-94 abakan

Sniper - l96 badz ta vss vinotrez z rapiddot i dobrze wybranymi dodatkami

Opublikowano

nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj: czy warto kupować mechanikowi mp7 na perma, czy może polecacie coś innego? badzo dobrze mi się tą bronią gra. mam 18 lvl

Gram tą bronią już kilka dni i jestem zadowolony. Zadaje duże obrażenia ale na daleki dystans już nie jest tak skuteczna. Dziś rano wygrałem na jeden dzień magazynki viper i jest super.

Opublikowano

Dla medyka Mg36/QBB-95/M27. Co do tych co wymieniałeś to w takiej kolejności

1. MG36

2. M60/XM8AR/QJY-88

Dla szturma L85/Aek/Famas. Z tych co wymieniłeś to jak umiesz grać są bardzo dobre nawet bez dodatków

Dla mechanika najlepsze jest MP5. Z tych co wymieniłeś: PDW-R nie grałem a xm8c jest dużo celniejsze od pp-19.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi ktorzy polecaja aeka, xm8 etc.

Najlepsza bron to (od najlepszej w dol):

Sniper: L96

Assault: L85, Famas, Scarl, An-94/m16a2 na rowni (a aek daleko w dupie)

Inzynier: 9a-91, mp5

Medyk: pecheng, m60/qbb/mg na rowni.

Poprostu nie wiecie jakie dodatki dobrac zeby z tych broni zrobic potege.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi ktorzy polecaja aeka, xm8 etc.

Najlepsza bron to (od najlepszej w dol):

Sniper: L96

Assault: L85, Famas, Scarl, An-94/m16a2 na rowni (a aek daleko w dupie)

Inzynier: 9a-91, mp5

Medyk: pecheng, m60/qbb/mg na rowni.

Poprostu nie wiecie jakie dodatki dobrac zeby z tych broni zrobic potege.

Ja też nie lubię aek grałem nim i jak dla mnie jest niecelny.

Opublikowano

Bo to wy nie umiecie dobrać dodatków. Powiedz jakie dodatki mam dać do scar-l żeby trafić tym w czołg. Tym się grać nie da i inne dodatki nic nie dadzą. Aek/l85/Famas to są najlepsze bronie ewentualnie m16/an-94.

Opublikowano
Bo to wy nie umiecie dobrać dodatków. Powiedz jakie dodatki mam dać do scar-l żeby trafić tym w czołg. Tym się grać nie da i inne dodatki nic nie dadzą. Aek/l85/Famas to są najlepsze bronie ewentualnie m16/an-94.
Nic ci nie powiem. Scar rzadzi jak i reszta broni wymienionych przeze mnie. I widac ze nie wiesz jak dobrac dodatki skoro w czolg nie potrafisz trafic. Dzisiejsza runda ze scarl i 13 lvlem - 23/1 i 55/7 na sharqi goraczka. Staty mowia same za siebie.
Opublikowano

A co jesteś taki słaby że boisz się że ktoś się dowie? Ja i tak wole aeka ale jak masz takie dobre dodatki życze miłej gry i kończe ten spam.

Opublikowano
A co jesteś taki słaby że boisz się że ktoś się dowie? Ja i tak wole aeka ale jak masz takie dobre dodatki życze miłej gry i kończe ten spam.
A co, zazdroscisz? Niby co mialo oznaczac"jestem slaby"? Slaby w czym?
Opublikowano

Scar-l to dziadostwo a jak nie powiesz jakie dodatki to znaczy że nic nie wiesz.

Scar-l to całkiem niezła broń dość celna itp. Radzi sobie nawet bez dodatków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...