Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana rozdzielczości

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na jaką rozdzielczość zmienić w ustawieniach żeby FRAPS nagrywał w HD?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Witam!

Na jaką rozdzielczość zmienić w ustawieniach żeby FRAPS nagrywał w HD?

1280x720, 1920x1080.

Opublikowano

geniusze -,- chodziło o to że jak ustawiam nawet 1680x1200 (czy coś w ten deseń) w BFP4F to i tak okienko jest wielkości 1048xCOŚ ... nie chcę fullscreen ustawiać tylko chcę mieć w oknie ale okno w wielkości HD... oczywiście znam wymiary nie musicie mi tego pisać -,-

Opublikowano
geniusze -,- chodziło o to że jak ustawiam nawet 1680x1200 (czy coś w ten deseń) w BFP4F to i tak okienko jest wielkości 1048xCOŚ ... nie chcę fullscreen ustawiać tylko chcę mieć w oknie ale okno w wielkości HD... oczywiście znam wymiary nie musicie mi tego pisać -,-
... co?:x
Opublikowano

Grać w oknie zamiast fullscreen? nie rozumie jaki to ma sens ale to twój wybór. Chyba nie ustawisz rozdzielczości HD w oknie ale próbuj.

Opublikowano

Powiem Ci tak, renderować i tak możesz w HD (720p, 1080p). Odpowiednia rozdzielczość poprawia jedynie jakość filmu :) Najpopularniejsze rozdziałki hd to oczywiście 1280x720, 1280x768, 1360x768, 1366x768, 1920x1080. Musisz poszperać na google jak chcesz znaleźć wszystkie rozdziałki hd :)

Opublikowano

jezus.....

@up

Wiesz co? Wiesz co to BFP4F? Jak ustawiam nawet największą rozdzielczość okno DALEJ JEST TAKIE SAMO!

@2xUP

Przecież jakby mi się udało TO BYM TAKEIGO TEMATU NIE PISAŁ!

@3xUP

Hmm... system w HD.... o takim shit'cie nie słyszałem ale wytłumacz... mam Win7 64bit Ultimate... Chcę mieć filmy w HD bez czarnych pasków dlatego rozdziałka musi być równa bądź większa od 1280x720!!! a okno BFP4F jest zawsze takie samo!!!!

@4xUP

Gówno!!! nie spamuj jak nie wiesz

@5xUP

Tobie też leci warn jak temu noobkowi pod tobą

Opublikowano
jezus.....

@up

Wiesz co? Wiesz co to BFP4F? Jak ustawiam nawet największą rozdzielczość okno DALEJ JEST TAKIE SAMO!

@2xUP

Przecież jakby mi się udało TO BYM TAKEIGO TEMATU NIE PISAŁ!

@3xUP

Hmm... system w HD.... o takim shit'cie nie słyszałem ale wytłumacz... mam Win7 64bit Ultimate... Chcę mieć filmy w HD bez czarnych pasków dlatego rozdziałka musi być równa bądź większa od 1280x720!!! a okno BFP4F jest zawsze takie samo!!!!

@4xUP

Gówno!!! nie spamuj jak nie wiesz

@5xUP

Tobie też leci warn jak temu noobkowi pod tobą

Wez sie jebnij w ten zryty beret. Probuja ci pomoc a ty ich wyzywasz. Debil...
Opublikowano

@up

thx... chociaż jedna dobra odpowiedź.... Temat do zamknięcia a dla cb jest like

@2xup

KURWA! Jak nie wiedzą cioty o co chodzi to co? Oni dają jakieś chujowe rozwiązania NIE NA TEMAT!!! myslisz że kurwa nie wiem jaka rozdziałka to HD? Ha! Ha! Ja pierdole taki nowicjusz a tak podskakuje...

Opublikowano

@up

thx... chociaż jedna dobra odpowiedź.... Temat do zamknięcia a dla cb jest like

@2xup

KURWA! Jak nie wiedzą cioty o co chodzi to co? Oni dają jakieś chujowe rozwiązania NIE NA TEMAT!!! myslisz że kurwa nie wiem jaka rozdziałka to HD? Ha! Ha! Ja pierdole taki nowicjusz a tak podskakuje...

To po co sie pytasz? Ja pierdole wez czlowieku ogarnij bo gorzej mi sie robi jak czytam twoje posty... omg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...