Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Powiem szczerze że sam już zgłupiałem i nie wiem co zrobić...

Grałem na PLu na s26 szmanem hellerem i mam teraz 43 lvl biolog oddany prawie (3ks klątw zostało) szate słońca +7 2k hp kd +3 buty 1,5k hp i jesionka +9 do pvp oraz 105kk a skille przywołanie M8 leczenie m5 i chciałem zagrać na Metin2 SG również hellerem wcześniej zamienić te yangi na PLu za yangi na SG i wbić za to przywołanie i leczenie na G (w ciągu 2 miesięcy bym się wyrobił)

Do pla zniechęca mnie to że ciężko mi się tam zarabia (jest tyle ludzi że znalezienie metka to jest coś niemożliwego nie mówiąc już o zabiciu go samodzielnie) ale znowu gra tam tyle osób że będzie z kim toczyć pvp a do hellera nikt nie podejdzie :D

A na SG się łatwo zarabia, eventy są tam niesamowite ale znowu gra tam mało osób a mi w 90% zależy na pvp

Na sg też mi się łatwiej expi bo mam wrażenie że jest tam lepsze expo (przy 65 lvlu bijąc 2 grupki w v2 wbicie lvla to lekko ponad 1h)

no i co ważne mogę tam spokojnie grać na 2 kontach (expić z buffkiem) i mi nie laguje a na PLu mam problem z samym wejściem na 2 konta bo kicka mnie niesamowicie nie mówiąc już o ogromnych ścinkach które nie pozwalają expić :(

Jak myślicie gdzie grać i dlaczego ? Jak już macie nabijać posty to chociaż z uzasadnieniem dla serwera ;)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Graj na sg, przedmioty z is są zdatne do handlu, wcale nie gra tam mało osób więc jest z kim się bić. Jak czujesz się na siłach to zamieniaj yangi z pl'a na sg !

Na pl'u mało osiągniesz bez IS'a :(

footer_logo.png

Opublikowano

Siema

Powiem szczerze że sam już zgłupiałem i nie wiem co zrobić...

Grałem na PLu na s26 szmanem hellerem i mam teraz 43 lvl biolog oddany prawie (3ks klątw zostało) szate słońca +7 2k hp kd +3 buty 1,5k hp i jesionka +9 do pvp oraz 105kk a skille przywołanie M8 leczenie m5 i chciałem zagrać na Metin2 SG również hellerem wcześniej zamienić te yangi na PLu za yangi na SG i wbić za to przywołanie i leczenie na G (w ciągu 2 miesięcy bym się wyrobił)

Do pla zniechęca mnie to że ciężko mi się tam zarabia (jest tyle ludzi że znalezienie metka to jest coś niemożliwego nie mówiąc już o zabiciu go samodzielnie) ale znowu gra tam tyle osób że będzie z kim toczyć pvp a do hellera nikt nie podejdzie :D

A na SG się łatwo zarabia, eventy są tam niesamowite ale znowu gra tam mało osób a mi w 90% zależy na pvp

Na sg też mi się łatwiej expi bo mam wrażenie że jest tam lepsze expo (przy 65 lvlu bijąc 2 grupki w v2 wbicie lvla to lekko ponad 1h)

no i co ważne mogę tam spokojnie grać na 2 kontach (expić z buffkiem) i mi nie laguje a na PLu mam problem z samym wejściem na 2 konta bo kicka mnie niesamowicie nie mówiąc już o ogromnych ścinkach które nie pozwalają expić :(

Jak myślicie gdzie grać i dlaczego ? Jak już macie nabijać posty to chociaż z uzasadnieniem dla serwera ;)

S26 solar. Masz postać, 105kk to nie mało, zawsze jakieś eq kupisz. Więcej graczy, itd. Ja bym grał na s26 ;]

Opublikowano

SG. Przynajmniej masz tą pewność ze nikt ci metka nie sksuje. Dodatkowo gra dużo narodowości i jest na prawdę miła atmosfera od czasu do czasu eventy ceny małe.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

SG. Przynajmniej masz tą pewność ze nikt ci metka nie sksuje. Dodatkowo gra dużo narodowości i jest na prawdę miła atmosfera od czasu do czasu eventy ceny małe.

od czasu do czasu ? :D tam prawie codziennie coś jest :D nie mówiąc już że chyba co 3 tyg szkaty blasku na których średnio zarabiałem 20kk przez weekend no i arena pvp na której ze skillami na G mógłbym robić robotę :D
1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...