Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dwa pytania na temat kupna RP.

rhanii01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 pytanie: gdzie najopłacalniej kupić RP? Allegro?

2 pytanie: skąd ci ludzie z allegro biorą te "kody" na RP

przykład aukcji: xxx

Opublikowano

Te kody można zakupić w kiosku, to tzw. prepaid, tzn kupujesz i wpisujesz kod, oni sprzedają to drożej dla czystego zysku.

Najlepiej kupić przez kartę kredytową, nie ruszasz się z domu, wpisujesz kod CVC i vuala, rioty są na koncie po 2sec.

Opublikowano

Ja porponuje PaySafe Card :> 870 rp za 20 zł, ( chyba, dokładnie nie pamiętam ) dostajesz jak wprowadzisz kod z kartki w sklepie Lol'a : )

Co do pytania drugiego to sam nie mam pojęcia. Może zza granicy?

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Najlepiej i najbardziej wygodną jest PaySefeCard dlaczego ? Możesz je nabyć wszędzie , Empik , kioski i inne sklepy za 20 zł masz 860 chyba ip nie pamiętam dokładnie bo dawno w lola nie grałem.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Najlepiej i najbardziej wygodną jest PaySefeCard dlaczego ? Możesz je nabyć wszędzie , Empik , kioski i inne sklepy za 20 zł masz 860 chyba ip nie pamiętam dokładnie bo dawno w lola nie grałem.

RP nie IP ^^

Najwygodniejszy jest bank. Dla młodszych np. ja PaySafeCard kupujesz za 20zł i masz rp za 20zł ty na niczym nie tracisz poza czasem na wyjście do sklepu :)

heh

Opublikowano

Dzięki wszystkim, drugie pytanie nie jest tak istotne jak to pierwsze. Jednakże jeśli ktoś zna odpowiedź to proszę bardzo :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...