Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arty X

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam nie widzę sensu przenoszenia arty na wyższy tier. Skoro radzi sobie z X tierem jako VIII to nie ma sensu.

Teraz większość graczy którzy mają artylerie będą nią grać aby mieć X tier.

Opublikowano

Taa i teraz zarobienie kasy taka artą będzie nie możliwe jak się przegra, bo naprawa + pociski z 50k będą wynosić

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jpr... jak podniosą koszty to kulka łeb Wot-a.

Skąd ten pomysł ?? idiotyzm

-po co to komu ??

@Edit:

po obejrzeniu.. dla mnie jest okey. Poprawi się balans i będzie mniej przekleństw jak rozwali cię arta.

Tylko mam nadzieję, że ilość do zbadania X klasy arty będzie taka sama jak była na 8.

Żeby nowi nie mieli na start pod górkę.. to tyle. ;)

x

Opublikowano

Żadne pociski nie będą kosztowały po 50k im chodzi o to że jest mało SPG i są nieregularne bitwy i VIII tier wezmą na X i nic jej nie będą zmieniać a od VII do X wstawią nowe 3 tiery.

Opublikowano

czyli to że ja się męczyłem i tyle expa wbijałem na te arty a ktoś będzie miał 30k expa na gw panthere ? I nic nie dostane w zamian ? czy może na arte X tieru będzie potrzeba 500k expa jak będzie tyle samo potrzeba ?

Opublikowano

Czyli w skrócie zamiana cyferek i nowe arty :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

A artyleria ma wpływ na staty?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Narzekacie na koszty, ja osobiście gwtigerem jestem w stanie wyjść na plus nawet po 30k za bitwe :)

Na premce i wygranej ;)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...