Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Początkowa postać do 450 PZ

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zacząłem wczoraj gre w lola jeszcze nie odblokowałem żadnej postaci i myślę nad jakąś dosyć twardą łatwą i żeby miała trochę damage zeby szybko szło mi wbijanie PZ na kolejne lepsze postacie co radzicie?

myślałem nad magiem ryze

Opublikowano

wydaje mi się że ryze będzie dla Ciebie za trudny , na twoim miejscu bym wziął Garena . Robisz pod tanka i heja ^^

+ <3

Opublikowano

Jak UP, Garen to jeden z tych, którzy mają super-dmg i jednocześnie są dobrymi tankami.

Ale polecam też Mastera, jest łatwy szczególnie dla początkujących - ma heal, dobre ulti i doskok do przeciwnika.

Można go robić pod maga AP i też AD, więc to zależy od Ciebie jak go zrobisz. Jeśli myślisz nad magiem to masz do wyboru chyba tylko Ryze i Annie. Obydwie postacie są dobre, ale jeśli chodzi o obrażenia to raczej Annie.

challenger.png

Opublikowano

podoba mi sie garen tylko na początek chyba wolałbym postać która nie walczy wręcz tylko jakas co strzela chyba ze garenem da sie ogarnąc walke wręcz bo mi to tak średnio wychodzi

Opublikowano

ryze nie jest trudny wcale a ma zajebiste dmg

budujesz go pod ap tanka czyli itemki typu lodowe serce,kostur archanioła co dodają mane jakieś ap hp armorek czy mr resisty

maxujesz R Q E W

a kombo strzelasz R Q W E Q

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

Ashe będzie najlepsza, ma stuna i slowa + do tego widzisz, gdzie są przeciwnicy. Dobra pasywka + daleki zasięg, do tego na atack speed.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Master jak sie nim ogarnia to rozpierdala wszystkich pogrom sieje więc nie rozumiem riotu dlaczego jest tak tani ?

Opublikowano

wziąłem ashe i troche słabo mi idzie kupuje teraz mastera i zobacze jak sie gra

Master na low lvl jest dobry bo nikt tam zazwyczaj nie składa survi lub leci na polecanych buildach.

Ma doskok, ms i as boosta, boost do autoataku, sustain, boost do ad, reset cd po killu/asyscie.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ja polecam Master YI

Tutaj build na jakim gram :) buty beserkera, widmowy tancerz, krwiopijec,ostrze nieskonczonosci, hydra, krwiopijec

Hity siadają bez run z krytem 1300 + podpałka oraz heal dzięki 2 krwipijcom i hydrze to gdzies 200 hp za hita.

Opublikowano

Polecam ci Ashe. Ja stosuję dość dziwny build, ale skuteczny:

Buty Berserkera, Krwiopijca, Widmowy Tancerz , Ostrze Nieskończoności, Widmowy Tancerz.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Annie , Ashe, Garen

Osobiście wybrałem na początek Annie i do tej pory miażdże - Pod koniec Builda mam 753 AP I Cooldown Q 2.4 sec.

ładujesz stuna (Co 4 skill) Rzucasz Q , W, R albo jak jest ich dużo R i dobijasz pokolei :)

Moge przysłać builda na PW :)

43242342423.jpg]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...