Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Saintvicious - Poland, Co on mówi?

Genway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem pewien filmik.

Pewien gracz mianowicie Saintvicious rozmawiał z kilkoma innymi na temat Polski.

Mógł by mi ktoś powiedzieć co on mówi ?:D

Mój angielski jest dosyć słaby, i nie rozumiem co on mówi a jestem bardzoo ciekawy co mówi.

PS.

Komentarze typu "wypierd**** do nauki gimbusie" itp. będą ignorowane.

Opublikowano

Nie jestem do końca pewien ale:

(***) W czasie naszych finałowych meczy w Korei. Siedzieliśmy tak jak teraz i Polska miała więcej kibiców niż wszyscy inni, około 20 osób z flagami wszyscy będący jak (przedrzeźnia) [snoopeh w tle stwierdza że nienawidzi tych kolesi]

TAK POLSKA, ACH POLSKA i machali tymi flagami, mieli te flagi I powiedziałem do Dyrusa: Dyrus spójrz na mnie. Kiedy wygramy tą grę, spojrzymy się na tłumy i na ich piep**** zawiedzione twarze, i w jaki sposób ze smutkiem będą machać swoimi flagami i życzyć sobie, żeby mieli białą flagę zamiast tych i chcę żebyś widziałna tą smutną TWARZ! POLSKO zostaliście najechani przez Niemcy do cholery.

I wiesz co? Po grze złapałem (Dyrusa?) za głowę i odwrócłem jego głowę w stronę tłumu po tym jak wygraliśmy. I ten widok był depresujący. Gorsze od machania machanie białą flagą : Yay Polska! Drugie miejsce! Pierwsze dla przegranych.

To zobaczyłem.

Żeby nie było nieporozumień - z tego co zrozumiałem wypowiadał się tu o Polakach:

Nie tyle w zły sposób. Opisanie sytuacji: Grupa kibiców macha sobie flagami (jak wszędzie gdzie Polska ma jakieś sukcesy) co nie umyka uwadze Saintviciousa.

Twierdził, że po wygranym meczu, kibice będą smutni i zawiedzeni, a tymczasem zdziwili się, bo Polacy cieszyli się jakby to oni wygrali te finały (Yay drugie miejsce! - Pierwsze dla przegranych). Jedynie Snoopeh stwierdził iż nie lubi tego typu (kibiców) osób.

wikmk9.jpg

Opublikowano

No to im pokazali :P

Nawet się wypowiedział, ten z MYM, że zapomniał im przynieść białe flagi xD

Jak ktoś jeszcze nie ogląda

http://www.twitch.tv/esl_poland3?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=esl.tv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...