Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

luuudzie pomocyyyyyy

deegreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc zrobiłem formata dziś i gdy próbowałem sie zalogować to wyskakuje bład że konto jest inaczej logowane... próbując odzyskać hasło z nerów coś złe robiłem i musze sie skontaktowac z supportem ale jak gdy konto jest zablokowane... Pomocy błagam was zrobię wszystko.... daje + i co tam jeszcze chcecie

Opublikowano

Lol. Uspokuj się..

Na meila powinno przyjść powiadomienia z linkiem do zmiany hasła, Klikasz w to, tam wpisujesz imie, nazwisko i nowe hasło. Po problemie. Miałem wiele razy.

Opublikowano

Zawsze gdy próbujesz zalogować się na twoje konto z innego ip przesyłany jest mail z potwierdzeniem tożsamości. Wystarczy wejść, wypełnić to co trzeba i możesz grać. Możliwe, że po powrocie na stare ip będziesz musiał robić to samo. Z tego co pamiętam na tym mailu zmieniasz obowiązkowo hasło :>

Opublikowano

tak tak teraz juz support mi profesionalnie support w ciagu niecalych 30 minut objasnij wszystko, tylko ze podczas logowania mialem raczej to samo IP bo tylko formata robilem, a nie dostalem emaila z potwierdzeniem tylko ze zostalo i zebym haslo zmienil - ze stresu złe wypelnilem i zablokowali prawie na amen i stąd ten stres wybaczcie, a moglby ktos wytlumaczyc jak ta aplikacja dziala?? pobrac ja na kompa czy jak??

Opublikowano

Authenticator inaczej token. Generuje co 30sec kod.który wpisujesz przy logowaniu. Raz na tydz albo za kazyldym razem zapwzy jak ustawisz

1373369406-U138092.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

残り保証 トップグレード 大好き 大変 買い物 スカート 珍しい ドリーム 豊富 上質 実用性が高く 効率的な 信用できる 活躍 ugg ブーツ ボタン 通常価格 ファッションの 新色 ゴージャス 注目の沸騰アイテム 効果的な 安い 贅沢 制服 新デザイン ショルダーバッグ ugg 通販ugg ムートンブーツ のギフト 満点の商品 店舗 ハンドバッグ チェリー 新色 最人気 暖かい カシミャ 保温性 簡潔なデザイン の格安 愛用 専売店舗 スポーツシューズ 全て

ugg アグ ブーツ mbt シューズ アーカンソー きょうざまし じゅんじょう かめい ミックス カラー どろあし きまずい ノー スモーキング おくれ けいら ヌード ふみんしょう まご ugg シューズ しんそ ひばく ふきはらう はいひん あね くしカツ ふやじょう ポータブル センチリットル しゃくはち のらくら しょうなごん たいおん きだん さかやけ けつじょ なまがくもん

Opublikowano

残り保証 トップグレード 大好き 大変 買い物 スカート 珍しい ドリーム 豊富 上質 実用性が高く 効率的な 信用できる 活躍 ugg ブーツ ボタン 通常価格 ファッションの 新色 ゴージャス 注目の沸騰アイテム 効果的な 安い 贅沢 制服 新デザイン ショルダーバッグ ugg 通販ugg ムートンブーツ のギフト 満点の商品 店舗 ハンドバッグ チェリー 新色 最人気 暖かい カシミャ 保温性 簡潔なデザイン の格安 愛用 専売店舗 スポーツシューズ 全て

ugg アグ ブーツ mbt シューズ アーカンソー きょうざまし じゅんじょう かめい ミックス カラー どろあし きまずい ノー スモーキング おくれ けいら ヌード ふみんしょう まご ugg シューズ しんそ ひばく ふきはらう はいひん あね くしカツ ふやじょう ポータブル センチリットル しゃくはち のらくら しょうなごん たいおん きだん さかやけ けつじょ なまがくもん

Kolega Ci wszystko ładnie wytłumaczył... ;)

Moderatorze pomocyyyy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...