Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwne.

Bruno_4477

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie gram mechanikiem i np gdy strzelam z rpg w pojazd i w tym momencie zginę ( zanim pocisk doleci do celu) on znika. Czy to możliwe żeby twórcy tak to sknocili?? czy to po prostu jakiś błąd??

Opublikowano

Z jakiej odległości strzelasz? bo po ok 50 metrach nie widać już pocisku ;x jeśli leci prosto

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Możliwe, ja tak mam grając snajperem. Jestem pewien, że strzeliłem, bo np. słyszę dźwięk strzału, po czym ktoś mnie zdejmuje, a pocisk nacelowany idealnie w głowę przeciwnika nie zadaje żadnych obrażeń, co nie powinno się zdarzyć (pocisk nie dolatuje do celu natychmiast, tylko po ułamku sekundy, więc po strzale można teoretycznie umrzeć, a i tak zabić - dowodem są sytuacje "1 za 1"). trochę zagmatwane, ale nie umiem lepiej wyjaśnić, kto gra Reconem może się z tym spotkał. Tak więc może i u inżyniera znika pocisk z RPG, choć nie powinien, byłoby to dużo bardziej "widoczne".

@DOWN

I to nie jedyny bug, wręcz przeciwnie, jeden z wielu :/ Urok gier F2P.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

to jest dziwna sprawa . Jesli strzelisz z rpg i oberwiesz zgon pocisk nie leci / znika . Wiele razy spotalem sie z tym ze strzal 10-20 m pocisk od celu obrywam heada i gosciu przezywa ....

E9mwj60.png

Opublikowano

Jeszcze nie raz jak strzelam w samochód to pocisk rpg zwyczajnie się od niego odbija i leci gdzieś w bok xD

Opublikowano

wiee razy widziaem coś takiego że ktoś stoi na środku uicy w mashtur rpg sychać odgos wystrzau rpg i tu jeb ktoś mu heda zrobi i rpg nie eci.... grająć enginierem widziaem pary razy jak strzeaem rpg i jeb zginąem i nie doatywa bo poprostu dzwięk a pociskk to chyba jakoś inaczej idzie.....

YAY

Opublikowano

ja też gram majstrem, rpg znika jeśli strzelisz a ktoś cię zabije zanim pocisk doleci do celu. dodam tylko że ostatnio miałem kilka sytuacji gdzie spotkałem się z wrogiem na małej odległości i zabiliśmy siebie nawzajem :rolleyes:

Opublikowano

To nie jest bug rpg. Kiedys kumpel mowil mi ze to jest poprostu lag, wysyla do bazy danych zle wspolrzedne przeciwnika, i niekiedy widzisz goscia ktory stoi np na 50x.50y a tak naprawde 52x.50y. Tak samo jest jak np strzelisz w pojazd, pocisk przelatuje przez niego zamiast go trafic.

Opublikowano

Rpg jest strasznie zbugowane ja raz kampiłem i ktoś strzelił do mnie z rpg to tylko mnie przesuneło.

Może jakiś gość z EA wpadnie na to, żeby przy następnej aktualizacji to poprawić, ale w cuda nie wierzę. xD

Opublikowano

Możliwe, ja tak mam grając snajperem. Jestem pewien, że strzeliłem, bo np. słyszę dźwięk strzału, po czym ktoś mnie zdejmuje, a pocisk nacelowany idealnie w głowę przeciwnika nie zadaje żadnych obrażeń, co nie powinno się zdarzyć (pocisk nie dolatuje do celu natychmiast, tylko po ułamku sekundy, więc po strzale można teoretycznie umrzeć, a i tak zabić - dowodem są sytuacje "1 za 1"). trochę zagmatwane, ale nie umiem lepiej wyjaśnić, kto gra Reconem może się z tym spotkał. Tak więc może i u inżyniera znika pocisk z RPG, choć nie powinien, byłoby to dużo bardziej "widoczne".

Dokładnie mam to samo nagminnie i strasznie mnie to wq...a ale co zrobić poszedł strzał trup biega po mapie a ja leżę i chmury oglądam ech, to samo dzieje się z mechaniorem i RPG

Opublikowano

Jak macie różne tego typu problemy to idźcie je zgłaszać na testach w końcu się wzieli za optymalizowanie i są teraz otwarte testy na pte.battlefield....

Opublikowano

Nigdy taka sytuacja mi się nie przydarzyła chociaż jestem mechanikiem, lecz skoro tak jest to powinni to naprawić bo moim zdaniem to już krytyczny błąd.

Ale jak znam Ea to poprawka wejdzie z aktualizacją, czyli jeszcze miesiąc być może dwa.

Opublikowano

Nigdy taka sytuacja mi się nie przydarzyła chociaż jestem mechanikiem, lecz skoro tak jest to powinni to naprawić bo moim zdaniem to już krytyczny błąd.

Ale jak znam Ea to poprawka wejdzie z aktualizacją, czyli jeszcze miesiąc być może dwa.

Jak zajmują się takimi błędami tak jak zgłaszanymi cheaterami ( czyli wcale) to nie wiem co to będzie ale czas pokaże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...