Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WEB] Panel zarządzania kontem na serwerze Minecraft

ASSHunterz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do moderatora: To moja trzecia próba, do tej pory post był usuwany za reklamę. Proszę poprawić, jeśli coś się nie zgadza i usunąć tę informację. Dziękuję i pozdrawiam

Oto pierwsze dzieło mojego autorstwa - panel zarządzania kontem gracza na serwerze Minecraft

Jest to panel gracza (Minecraft) służący do obsługi profilu/konta na serwerze. Nie jest to praca doskonała, zaś panel powstał w celu obsługi mojego serwera i przez pryzmat tego dążę do zwiększenia funkcjonalności. Pomogłem sobie przybudowując już istniejącą pracę (sklep sms), reszta należy ode mnie. Panel posiada wiele funkcji, i kierowany jest ku serwerom RP na którym można wykorzystać potencjał.

Jak działa panel? Na serwerze działa kilka pluginów, które przechowują informacje o graczu w bazie MySQL. Wystarczyło tylko odpowiednio nimi manipulować. Pozostało jeszcze kilka rzeczy do ukończenia i poprawki. Czekam na ocenę oraz co można poprawić/dodać etc.

Postępy z prac będą na bieżąco aktualizowane.

Link do dema:

xxx/

Login: anakonda016

Hasło: tester

Panel działa poprawnie tylko z kontem na serwerze, zatem udostępniam konto testowe.

Ukończono:

- Logowanie

- Rozwijane menu

- Panel kupna usług

- Header

- Synchronizacja z serwerem

- Panel informacji o graczu

- Statystyki graczy

- Banlista

- Statystyki serwera

- Sklep

- Generator sygnatur

- Stopka

Do ukończenia:

- Design

- Synchronizacja z serwerem

- Gracze online

- Zarządzanie kontem serwera

- Dodanie grafik

WOW !!! Serwer otwarty!! Spróbujesz?? EverCraft

ASSHunterz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...