Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z bf3. A mianowicie chodzi o to ze, pobieram sobie bf3 (Wcześniej jakieś 2 miechy temu grałem w bf'a na ultra 50 fps bez scin ) zainstalowałem i chce pograć włączam multi wchodzę w ulubione i wbijam na serw, gra się ląduję ładuje i ładuje po około 30 - 40 sek napis wczytywanie się, zawiesza robi się czarne tło i po chwili wyskakuje mi myszka, minimalizuje grę i wyskakuje program przestał działać . Chciałem nadmienić że, robiłem reinstal gry i originy na inny dysk , uaktualniłem wszystkie sterowniki , próbowałem grzebać w rejestrze nie miałem żadnej nazwy battlefiled3TM , wpisywałem w cmd komende pod win 7 x64bity bcdedit /set increaseuserva 3072 , zrobiłem czysty start (w msconfing po wyłączałem rozruchowe programy) wyłączyłem anty wirus, zaporę te,z wszystkie programy , chrome origina oraz bf3 dałem zęby uruchamiał jako administrator ba nawet ściągałem jakieś pacze naprawiające dupa zawsze, ten sam błąd komputer spełnia wszystkie wymagania , w żadnej grze nie spotkałem się z tak upierdliwym problemem prosił bym bardzo o ODPISYWANIE Z KONKRETNYMI WIADOMOŚCIAMI A NIE Z DOMYSŁAMI I PYTANIEM SIĘ "KIEDY CZYŚCIŁEŚ PC A KIEDY REINSTAL A ILE ŻRĘ WAT TWOJA KARTA"

STOSOWAŁEM SIĘ DO TYCH INSTRUKCJI I NIC "http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/forum/threadview/2832654489495819729/"

Mój PC:

PROC: AMD FX 6100 (6CPUs X 3,20)

Karta: Gigabyte Geforce GTX 550 Ti OC

PLYTA: GIGABYTE GA-99XA-UD3

Ram: Geile 8gb DDR3 (1666Hz)

ZASILACZ: RADIX 650-V

Z góry dziękuje wszystkim którzy mi próbują pomóc :) gdybyście chcieli mi to wytłumaczyć, a nie chce wam eis pisać możecie dodać mnie na skype : terkesh lub na steam: pustak90 lub origina : biproslaw

Opublikowano

Okej, pierwsza sprawa czy używasz routera ?

Druga, wejdź w moje dokumenty -> BF3 -> Settings i powiedź mi ile waży plik PROF_SAVE_body. Można też zawsze spróbować scannow.

Opublikowano

Okej, pierwsza sprawa czy używasz routera ?

Druga, wejdź w moje dokumenty -> BF3 -> Settings i powiedź mi ile waży plik PROF_SAVE_body. Można też zawsze spróbować scannow.

Mam internet 2 mb z neo podlaczony jest modem eternet PROF_SAVE_body wazy 1000 kb

Opublikowano

Hmm czyli niby z tym plikiem jest wszystko okej, spróbuj go usunąć, najlepiej gdzieś przenieść do innego folderu. Uruchom BF3, powinno wyskoczyć powiadomienie, zaznacz w nim local files, czy tam pliki lokalne. Jak nie podziała to wiadomo, standard czyli aktualizacja punkbustera, SFC /scannow, usunięcie folderu temp.

Co do routera:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347957171712/ 

Głównie punkt o wyłączeniu SSDP, UPnP.

Powodzenia.

Opublikowano

Głównie punkt o wyłączeniu SSDP, UPnP tych punktow nie rozumiem do reszty sie zastosowałem i nic :( jeszcze jakies propozycjie

Opublikowano

Zeby bylo smieszniej nie mam tego xD i zeby bylo 2 x smieszniej u mojego somsiada moj bf smiga xD nawet pliki odniego wziolem i nic

Opublikowano

@zamykam

Chciałbym CI Googlus bardzo podziekowac za pomoc rozwiazanie bylo banalne xD odinstalować hamahi i nie pozwalać mu na dostęp do neta xD ale sie umęczyłem z tym jeszcze raz biggg THX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...