Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Działający zoom hack.

Aderiler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ekran bardzo blisko postaci i denerwuje mnie że ciągle musze ruszać myszką,by przesunąć kamerke :( .Często utrudnia mi to gre,a czasemi nawet gine z tego powodu :angry: .Chciałbym sie dowiedzieć czy istnieje obecnie jakiś DZIAŁAJĄCY zoom hack do lola.Jeśli istnieje prosiłbym o podanie mi linku do sciągnięcia go wraz z instrukcją uruchamiania.

Opublikowano

Poczekaj do 22, lub 21 kiedy wyjdzie update do BOL, i tam jest opcja bezpiecznego Zoom hacka ;)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Tak 100% sam używam lecz dzisiaj był update LOL, i po prostu jeśli nie masz tam konta VIP to musisz poczekać kilka dni po update żeby ci działao i tyle.

Polecam tam też są fajnie skrypty, poczytaj temat.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Przeczytałem wszystko,nawet nie zdawałem sobie sprawy że coś takigo istnieje o.O .Jednak mi zależy najbardziej na zoom hacku,gdyż chce złapać troche skila,ale może skrypty sie kiedyś przydadzą :rolleyes: .

Opublikowano

Podpinam się do pytania, dodatkowo mam dośc małą rozdzielczość, i nawet samo przesuwanie ekranu bardzo mało daje... Sa jakieś inne zoom hacki?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ja jebie, dopiero dzisiaj odpaliłem lola, i wyszedł ten update, możesz się nie wypowiadać, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia? :rolleyes:

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...