Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szczegółowo dodać konkretnego priva na kamermoda?

Dziabal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest problem. Robię tak jak w poradniku mówią lecz nie działa. Wczoraj wystartował nowy serwer. Ma swojego launchera, który sprawdza czy pliki nie zostały podmienione. Gdy znajdzie coś od razu pobiera swoje. Serwer się nazywa derox . Gdy usuwam 3 serwery z "ServerInfo" to w tym programie go nie ma, lecz gdy odpale kamermoda to serwery które zostały usunięte dalej są. Uzupełniam rubryki tam na dole w taki sposób:

--- 1. DeroX.pl---

Login IP: 37.28.153.187 Port: 11002

CH1 IP: 37.28.153.187 Port: 13000

CH2 IP: 37.28.153.187 Port: 16000

CH3 IP: 37.28.153.187 Port: 18000

CH4 IP: 37.28.153.187 Port: 20000

(tak jak mi nakazał program do sprawdzenia ip oraz portów. Oraz pong który zdobyłem wykonując polecenia z oficjalnej strony kamermoda.

Pong: wksslaskwroclaw1 <-------- to wpisałem w miejsce pong

Hex Pong: 77 6B 73 73 6C 61 73 6B 77 72 6F 63 6C 61 77 31 <------- z tym n nie wiedziałem co zrobić

Wie ktoś może czemu mi serwery się nie usuwają z kamer moda i jak dodać by działał ten serwer ? Jeżeli ktoś by mógł, to niech napisze : 1.To wklej w to. 2. To w te miejsce. 3. Podmień to i to.

P.S

Proszę nie odsyłać mnie na inne tematy tylko udzielić konkretną pomoc, nie zaśmiecając owego tematu zbędnymi komentarzami.

Opublikowano

A możesz odpowiedzieć mi na pytanie. Czemu te serwery które zostały wykasowane, nie chcą się wykasować ? Jak nie wiesz o co chodzi to masz napisane wyżej.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...