Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lol ;/

Laczek88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem 69 społecznika 42 honorowy przeciwnik i kilka innych.... Dziś weszłem na konot i wszystko mi się wyzerowała dlaczego? Zerują bo jest nowy patch? ;/

Opublikowano

Wyzerowali ci bo dostałeś reporta od kogoś :) Inaczej mówiąc, ktoś cie zgłosił za jakiegoś np. flame'a albo coś takiego

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Popraw "konot" na konto :) hmm w sumie nie zauważyłem zaraz zobaczę .... nie płacz sam miałem po 200 :) każdego jakiś reset był bo mam mniej albo to bug nowy .... I tak te odznaki tylko wyglądają to uważaj z tym jak nie wiesz jak to działa to słuchaj:

Większa wartość jest plusów jak da Tobie je ktoś nieznajomy, a znajomego mają mnie tyle :) potem riot ocenia kto się nadaje bierą pod uwage wtedy raporty itp ...

To tyle powodzenia :)

Wyzerowali ci bo dostałeś reporta od kogoś :) Inaczej mówiąc, ktoś cie zgłosił za jakiegoś np. flame'a albo coś takiego

Za to nie resetują -.-

Opublikowano

Miałem 69 społecznika 42 honorowy przeciwnik i kilka innych.... Dziś weszłem na konot i wszystko mi się wyzerowała dlaczego? Zerują bo jest nowy patch? ;/

Jeżeli wymusiłeś na innych honor, lub wymieniałeś się ze swoimi kolegami nim, to mógł zostać usunięty. To samo się tyczy przypadku, gdzie zostałeś ukarany przez trybunał.

Trzecią opcją jest błąd wizualny - owy doświadczyłem w niedziele. Mimo kilkokrotnego odświeżenia profilu nadal wyświetlało wszędzie po 0, mimo że chociażby mecz wcześniej otrzymałem coś tam. Po ponownym uruchomieniu gry wróciło do normy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...