Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przenieśienie z EUW na EUNA

Nunuek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zastanawiałem się nad przeniesieniem mojego konta z EUW na EUNA. Głównym tego powodem jest to że paru kolegów ra na Nordicu, lecz problemem jest to, że nie chce żeby było "za łatwo", czyli chce czerpać przyjemność z gry jak również z rywalizacji a o EUNE słyszałem, że tam poziom bardzo słaby troll picki, bez jungli gra itp. Na EUW mam 1587 ELO i uważam, że poziom gry na tym ELO jest dobry, teraz się zastanawiam czy poziom gry dramatycznie spadnie na EUNE. Moim celem było również osiągnięcie high ELO i granie z pro plaerami typu Wickd Ocelote itp a na EUNE zabardzo nie ma kogo spotkac :/. Jakie jest wasze zdanie na ten teamt?

Opublikowano

Na swoim własnym przykładzie powiem:

Powinieneś wbić jeszcze w miarę możliwości kilkadziesiąt punktów ELO, na nordicu jest trochę... inaczej.

Często zdarzają się trolle, hejterzy oraz flamerzy, i to wcale nie jest elo hell, po prostu tacy ludzie.

Proponowałbym wbić 1650 i myśleć o transferze, poziom gry jest wtedy bardzo sympatyczny, można spotkać nawet fajnych ludzi, jednakże poniżej tego 'progu' można spotkać właśnie takich... no cóż, jakby tego nie powiedzieć, zabrzmi źle, i nie mam zamiaru tu nikogo urazić.

Opublikowano

Heh no to jeszcze pomyśle ale jak będe chciał się przenieść to normalnie 20zł daje? Czy bedzie za free jednorazowo?

Opublikowano

z Nordic na East się da przejść ? i za jaką cene

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Na nordicu wcale nie jest tak łatwo powyżej 1600 elo , już jest na prawdę ciężko więc wiesz , obecnie ja bym się przeniósł ponieważ masz kolegów do gry , ale też bym się nie przenosił , ze względu na to że West jest dla mnie lepszy , a polaków wszędzie do gry znajdziesz.

fd9cu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...