Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno dobrze będzie działać, ale nie lubię marki "Sony Ericsson". Lecz też bym nie kupywał przez allegro, tylko osobiście.

Ps. Chyba się opłaca.

2ufgk6u.png

Opublikowano

A polecielibyście inne marki typu Samsung albo Nokia? (chociaz przykre mam wspomnienia z nokią)

Coś do 600zł

Ps. Jednak nie wezmę tego telefonu bo nie ma RADIA

Opublikowano

Za tą cenę kupisz wiele innych dużo lepszych telefonów najlepiej firmy samsung ;) Polecam samsung galaxy i jego rodzinę czyli ace gio i mini

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

2Up.

LG? -LG chujowa firma

do tego tego 920 cena przekracza 1000zł a p 990 jest brzydkie

@Up

Potrzeba mi coś z dużym wyświetlaczem

Opublikowano

Co myślicie o tym telefonie? Android jest aktualizowany? Opłaca się za tą cene ten telefon, a może inny jakiś polecicie? Najbardziej zależy mi na muzyce i grach.

http://allegro.pl/no...2941726043.html

Jeśli chcesz aktualizowany telefon z Androidem to tylko seria Nexus :) Bo innych telefonów nie aktualizują a jeśli już to robię to np. Jest już Android 4.2 a oni dopiero aktualizacje dają do 2.6 albo do 4.0 więc się nie opłaca :) Jeśli już to tylko Nexus

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Google podpisuje umowę na produkcję telefonu z jakąś Firmą i potem Google dba to ten telefon :) Najnowsze Nexusy są robione przez LG poprzednie były robione z tego co pamiętam przez Asus'a :) Nexusy są robione przez różne firmy :) Ale piecze na tym trzyma Google dlatego są to jednye telefony, które dostają aktualizacje i to od razu :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

2Up.

LG? -LG chujowa firma

do tego tego 920 cena przekracza 1000zł a p 990 jest brzydkie

@Up

Potrzeba mi coś z dużym wyświetlaczem

Uzywany znajdziesz znajdziesz do 600 zł. Lg chujowa firma? Bo powtarzasz po innych? Gratulacje :)

Xperia play ma 1 rdzeń, jak dla mnie w tym przedziale odpada. Za chwile ci sie połamie :)

Opublikowano

Jeju... LG to chujowa firma? Tak jak pan wyżej, komuś się trafił wadliwy model, a gwarancja boli i trza rozpowiadać, że to gówno.

LG p920 p990 są dobrymi propozycjami w tej cenie.

Co do Xperii Play, nie mam pojęcia jak ten telefon zachowuje się w praktyce, ale na dalsze aktualizowanie nie ma chyba co liczyć...

Opublikowano

Z większych telefonów (dobrych do gier) polecam HTC HD2, HTC One V, HTC Evo 3D, HTC Sensation. Oprócz tego LG Swift L7/9 (L9 ma dwurdzeniowy procesor i 1GB RAM-u. Nówkę znajdziesz za 900-1000 zł to używkę pewnie troszkę taniej). ;)

Opublikowano

HTC One V to mało wydajny smartfon, a HD2 to już praktycznie dziadek z 448 ramu na pokładzie i według mnie nie warto.

Do 700zł można szukać: p920, p990, HTC Sensation, HTC Evo 3D, może SGS2 się trafi w przyzwoitym stanie, ale to jeśli będziesz bez przerwy obserwował allegro i największe fora.

Nie rozumiem Twojego uprzedzenia do LG. Chujowa firma? Uzasadnij, a nie rzucasz puste słowa ;) To prawda, początkowo ta firma miała niezbyt dobrą opinię ze względu na opóźnienia i pełną olewkę na aktualizacje swoich smartfonów, ale to już się zmieniło. Wyżej wymienione modele dostały ICS, a co za tym idzie ich wydajność znacznie wzrosła. Do tego są dobrze spasowane, nic nie trzeszczy jak chociażby w SE.

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...