Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam mentala 37lvl Serwer Monastyr [s1] (Dziś wbije 40 i oddaje ks klątw) i mam przeciętne eq (O ile można go nazwać przeciętnym)

Skile są tylko na m4 (Dziennie czytam ku) i mam do wydania 800kk na jakieś eq.

Więc pytanie co mam dokupić aby moje eq wyglądało troszkę lepiej.

Dodam iż nie bd tam wbijał większego lvl'a niż 55 dopóki skile nie będą na G+

Za pomoc dam LAJKI.

SS EQ:

1358439829-U197625.jpg

Opublikowano

eq masz dobre ja bym nic nie zmieniał ewentualnie zmienil eq 1,5k hp na 2k :D

lepiej sobie zostaw kase na KU albo kup zwoje na SMy i kupuj zwoje egzo to szybciej wbijesz silne na G

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Właśnie kozaczków nie chce zmieniać :( Ew bym mógł wsadzić tam dwa bony i je z raz/dwa potasować. Tylko lipa będzie jak nie wejdzie hp ;/

A zwojować skili nie bd bo się wg mnie nie opłaca.

Opublikowano

Dobrze by było jakbyś skombinował okrągła +9 z nno ( o ile to nie problem) i wbił tego ribka sr.37 na +9 no to chyba nie problem dla ciebie z taką ilością kasy. Jeżeli masz zamiar robić kuć coś tam w DT, to przydało by się też zrobić na nie eq, można też zainwestować w buffka z eq z intem. :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Co pierwsze teraz zrób buffa, to jest podstawa. Potem wbij 55lvl i skille G, equ nie musisz zmieniać tylko ribka na 9 wbić.

skpUo.png

Opublikowano

@UP

Buffka mam 47lvl z eq int (nie full ale coś tam jest) po 30% blogo, pomoc.

O okrągłą popytam a riba staram się kuć ale zawsze wchodzi na 7 i pali do 4 i tak w koło ;/ a DT nie mam zamiaru robić ;P Może kiedyś.

A wymienić tego riba+6 (37sr kd+4) i fms'a+9 (sr 36% kd+3) za jakiegoś riba+9 sr 40%+ kd+4?

Opublikowano

@UP

Buffka mam 47lvl z eq int (nie full ale coś tam jest) po 30% blogo, pomoc.

O okrągłą popytam a riba staram się kuć ale zawsze wchodzi na 7 i pali do 4 i tak w koło ;/ a DT nie mam zamiaru robić ;P Może kiedyś.

A wymienić tego riba+6 (37sr kd+4) i fms'a+9 (sr 36% kd+3) za jakiegoś riba+9 sr 40%+ kd+4?

ja bym wymienił ale z lekką dopłatą tego kolesia co daje riba 40+, no chyba że da Ci sr 47np D:

skpUo.png

Opublikowano

Takie butki z 2k hp + 10kryt kosztują 1kkk więc raczej to odpada :D Bo aż tyle kasy nie mam.

@UP

By ten rib był +9 to ok ale chyba nie dostane za riba+6 i fms'a+9 riba+9 45%+ sr

Opublikowano

Proponuje robić postacie do 20lvl, expic ich swoja główną postacią. Wtedy dostajesz to do dodawania bona i zmieniania. Ja tak w sumie robiłem i to się bardzo opłaca jeżeli nie chcesz tracić pieniędzy na lepsze itemy.

Opublikowano

Na twoim miejscu teraz skilami bym się zajął. Ewentualnie wpieprzył bony do zelaznego i kupić jakiegoś pro ribka sr +40 i expić.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

@UP

Skilami to ja się zajmuje cały czas :)

A nie lepiej bony do ebo/kozaków. A ribka planuje takiego zakupić :) Tzn wymienić tego fms'a i riba za jakiegoś ogarniętego ribka :)

Opublikowano

@UP

Skilami to ja się zajmuje cały czas :)

A nie lepiej bony do ebo/kozaków. A ribka planuje takiego zakupić :) Tzn wymienić tego fms'a i riba za jakiegoś ogarniętego ribka :)

ja juz na prawdę nie masz co z kasą zrobić to wjeb bony do ebo i do butków 2k hp i jakiś krytyk .

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Tzn mam 800kk (100sm kosztuje 320kk) i do tego mogę jeszcze sprzedać wisior 1.5k hp, srebrna+9 (85kk) i smocza+9 (ta z ss) więc na siłę z 400sm bym miał a to w sumie b. mało ;/ Na butki by starczyło ale na ebo raczej nie ;/

Opublikowano

O kurna jakie eq o.O @do autora Ty dobrze sie czujesz ? xDD Masz zawaliste eq dobre abs'y i bony z hp. Podkuj tego riba śr 37 na +9 i będzie git.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@UP

Przecież te eq jest takie sobie a nie jakieś pro :P

A ribka dziś ulepszałem <333 Jest +4 xD

Opublikowano

Moim zdaniem jakiś bon na szybkość ataku - to pod expa. Masz dużo defa, lecz wolno bijesz. Zakupisz coś z 8% speeda ataku i klupaj do 61, aby założyć lwią z nno np, a potem 65 i zbieraj na dobrą partę. Tyle w temacie

Opublikowano

@UP

Dodam iż nie bd tam wbijał większego lvl'a niż 55 dopóki skile nie będą na G+

więc Twoją odpowiedź można w sumie uznać za spam. Wyraźnie pisałem, że nie chce wbijać nic więcej niż 55 no chyba że bd miał już 3x P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...