Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obywatele decydują!

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lipne co to ma być ?

Po co to tu dawałeś ;> ?

@down

Nabijasz posta to myślisz ze jesteś sweet ?

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Nie śmiej się z niego, a z tego, że są jeszcze ludzie, którzy wierzą, że po psychologii i innych chujowych kierunkach można robić coś innego niż przewracanie frytek.

Trolling is a art.

Opublikowano

Osobiście podpisałem się pod tą petycją, ale jak widzisz po odzewie w tym temacie - nie warto wrzucać czegoś poważnego na forum, gdzie w większości wypowiada się dzieciarnia. Ich bardziej interesuje nowy model zbroi w Metinie niż przyszłość kraju. Zainteresują się tym dopiero wtedy, kiedy rodzice przestaną gotować im ciepłe obiadki.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Lipne co to ma być ?

Po co to tu dawałeś ;> ?

@down

Nabijasz posta to myślisz ze jesteś sweet ?

Boże, jak widzę Twoje durne posty to mi się słabo robi! Nawet tego filmiku nie obejrzałaś, nie wiesz o czym jest, a piszesz tylko po to, aby sobie dodać cyferkę. Taka prawda.

Co do filmu - ja się oczywiście pod tym podpisuję. Generalnie zdanie obywateli w Polsce jest olewane. Nikt nie patrzy na nie serio. Kiedyś ludzie walczyli za wolny kraj, za sprawiedliwość, za Solidarność. A teraz co my mamy? Co oni wywalczyli? Korupcję, kłamstwa i niespełnione obietnice rządu. Polacy powinni móc decydować o sobie, powinni walczyć o swoje prawa i przywileje. Ucieczka nie jest dobrym rozwiązaniem, ale rozumiem tych, którzy się poddali, bo już nie wytrzymują. Polska jest może i piękna pod względem miejsc czy zabytków. Ale gospodarka, rynek i poziom życia to tragedia. Jak wiele osób ledwo wiąże koniec z końcem? A jak wiele w ogóle żyje w kompletnej nędzy? I nie mówię tu o takich, którzy sami się na taki los skazali...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...