Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Szukam informacji o uciszeniu

Hanataji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam małe pytanko czy jak użyje "Q" Garena podczas trwania ulti Katariny ona przestanie wirować? Albo jakiekolwiek umiejętności

9cb1d98d5ebea49ce20d90e68efcf7fa.jpg

Opublikowano

Japierdole co to za odpowiedz z dupy wzięte ku*wa mać. Nauczcie sie pisać:

-Witam mam małe pytanko czy jak użyje "Q" Garena podczas trwania ulti Katariny ona przestanie wirować?

-Wszystko oprócz sneara i slowa,

I wszystko jasne.

-Witam mam małe pytanko czy jak użyje "Q" Garena podczas trwania ulti Katariny ona przestanie wirować?

-tylko jesli użyjesz Q inne skile bez hard cc nie przerwia jej ulty

Jak kur*a mać mozna użyć q na inne skile bez hard cc wtf? odpowieć z d*py wzięta

Co do tematu to sam jestem ciekawy ale nie raz widziałem jak garen przerywał ulti nunu.Myśle że na katarinie taż zadziała, ale na 100% stun i hard cc przerywa jej ulta (przestraszenie, przesunieęcie, całus ahri)

Opublikowano

@Up

Coś ci się nie udało mnie "shejcić".

Chyba z pośpiechu gdy czytałeś mój post dodałeś sobie miedzy "użyjesz Q" a "inne sklie" przyimek "na".

Więc następnym razem czytaj dobrze a nie odrazu hejtuj.

BTW

Dał bym opcje wygaśniecia tego postu ale chyba jej tu nie ma.

Opublikowano

Ultimate katariny mozna zatrzymac prawie kazdym cc w tym q garena ktore naklada na przeciwnika silenc-uciszenie. Jezeli uderzysz z q garenem w jakas postac dostaje ona uciszenie i nie moze uzywac zadnych umiejetnosci.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...