Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki by RyKoX v2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam mam taki problem z plikami RyKoX'a V2 otóż tak zmieniałem położenie NPC (Sury) był na środku a ja go chciałem obok kowala.. I tak w Shinsoo jest dobrze, w Chujno jest dobrze, ale błąd jakiś jest w Jinno. Po zmianie położenia tego NPC w ogóle w Jinno nie ma żadnego NPC.. Jak to naprawić ? Proszę o szybką odpowiedź ^_^

Opublikowano

Wchodzisz W FileZilla Lub CoreFTP Łączysz Sie Z Serwem Wchodzisz usr/home/game/share/locale/map/ i tam masz map a1 b1 c1 jak mi sie wydaje c1 odpowiada za jino .a1 za shishino a. b1 za chunjo i tam dodajesz (zmieniaj tylko współzedne i id npc inaczej mozesz nabroic)

Mapy A - To M1

Mapy B - To M2

Licze Na Lika

Chociarz nie wiem czy pomogłem

@ EDIT Jeżeli Nie Zadziała To Wgraj Pliczki Od Nowa Lub Wgraj Pliki pod inną nazwą wytnij sobie ten folder map i wklej na serwer w którym nie masz npc

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Sprawdź jeszcze raz kordy, które ustawiłeś być może cyfrę pomyliłeś ( mi się tak zdarzyło :) ) i Sura jest gdzieś na skraju mapy, w budynku itp lub w ogóle na tej mapie nie ma takich kordów i jest jakby po za mapą :)

UP !

Ale to co napisałeś to on już wie, bo zmienił w innych królestwach ..... -,-

Opublikowano

@UP2 @UP

Dzięki wielkie za pomoc, ale i tak postawiłem serwer od nowa nie chciało mi się tego naprawiać ;p Like dla was ^_^

Temat Cls !

Opublikowano

Dziękuje ::P

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...