Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat. Mam pewien problem. Mianowicie posiadam telefon Samsung Galaxy Pocket na kartę. Dzisiaj wykupiłem sobie pakiet internetowy na 30dni. Chciałem wejść na internet i nie mogłem. Pisze mi, że brak połączenia. Nie wiem co zrobić. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Musisz w opcjach zaznaczyć "transmisja danych po sieci" .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Wybierz sieć potem ?włącz dane pakietowe i kliknij zastosuj potem ok

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Tak. Niby ustawiłem. Wchodziłem na stronę też i wysyłali mi wiadomość z automatycznymi ustawieniami. Możesz mi napisać też jak ustawić. Jeżeli nic nie będzie można zrobić to 7zł stracone :C

Opublikowano

Miałem ten sam problem.

Poszedłem do salonu , wytłumaczyłem o co chodzi. Następnie wysłali mi na e-mail co mam zrobić. Krok po kroku. :)

649120fb10f4ec930d12bc0.png

Sygnatura by creepen.

Opublikowano

W jakiej jesteś sieci? I czy masz coś na koncie? Chociaż grosz? Bo wiem, że w Plusie nawet jak masz pakiet, a nie masz nic na koncie to nie możesz z niego korzystać.

Opublikowano

za pewne orange w tym przypadku wszystkiego dowiesz się na forum orange albo na ich stronie orange.pl warto też sprawdzić obsługę online i stan środków i pakietów :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Ja zaraz po kupnie smartfona mojego wszedłem na stronę sieci (w moim przypadku play) i była opcja konfiguracji internetu, poczty i MMS. Po prostu podajesz numer telefonu i przychodzi Ci taka jakby wiadomość konfiguracyjna i Ci ustawia te rzeczy.

Ustawienia-->Komunikacja-->Sieć telefonii komórkowej i włącz dane pakietowe (3G wybierz jeśli jest wybór - pożera więcej baterii ale szybszy jest) jak nie masz tego włączonego to się nie dziwię :D

photo261314.png

Opublikowano

Mam wszystko włączone. Chyba aż taki tępy nie jestem..... Mam kartę z Plusa.

Temat już można zamknąć.

Rozwiązanie: Dziwnie się to stało ale przełożyłem kartę do innego tel żeby zobaczyć czy działa. Potem włożyłem ponownie i zadziałało.

Temat do zamknięcia. Dziękuję za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...