Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Strona pod ots'a

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam poradnika jak zrobić stronkę pod osta z wyglądu jak na tibia.com ale nie mogę znaleźć. Dokładniej mówiąc to nie chce acc makera bo mi nie działa (coś z apache w xampp nie działa - tylko nie piszcie jak go naprawić bo próbowałem już wielu sposobów i tak nie działa, po prostu napisze na stronie że acc zakłada się na passach 1/1 ;p) proszę o pomoc w tej strawie ;p. Może być tylko strona główna z wyglądu jak na tibia.com bo więcej zakładek nie potrzebuje ;D Za pomoc oczywiście lajki ;)

Ps. Pierwszy raz zakładam otsa więc nie piszcie że str to wizytówka serwera i nikt nie będzie chciał grać jak zrobię taka stronę. Chce po prostu zrobić jakiegoś serva testowego (takiego do nauki, co i jak ;d) a potem już robić takiego bardziej atrakcyjnego, nowszego ;D

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Zrobiłbym Ci maly wykład ,ew pomogl z tym acc makerem ale nie to nie.

Dokładniej to nie rozumiem pytanai ,nioechchesz ac makera ,ale chcesz zeby strona wygladala jak tibia ,com ,sam layout ci nic nieda ,wiec nie bedziesz mogl umieszczac wpisów bez odpowiednich kodow strony.

Tak wiec albo z makerem caly zestaw albo bez strony poprostu .

Chyba ze ja nie rozumiem kompletnie twojego pytania...

Opublikowano

Chodzi mi o to czy da się zrobić stronę tak jak na tibia.com bez acc makera bo nie daje daje rady zrobić tego acc - a mianowicie nie mogę go zrobić bo w xampp klikam start przy apache i nic, a przy wyłączonym apache nie mogę wejść na stronę local host (czy jakoś tak) a bez tego nie da się wgrać acc makera. Tak więc szukam jakiego kolwiek sposobu jak zrobić stronę podobną do tibia.com bez używania apache bo po prostu mi nie działa ;/ Albo wytłumaczcie mi jak mam naprawić to całe apache jeżeli tylko można przez nie można zrobić taka stronkę... A jeżeli jakoś inaczej można zrobić taką stronę (bez apache) to napiszcie jak ;p

@NeverBack - jednak prosił bym o ten wykład o acc makerze :D

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Tak jak @up ,sprawdfz dostepnosc swoich portow 7171,7172,8000,80 jezeli wszystkie sa otwarte ,to przejdz do tego ,ze wgraj inna wersje xamppa zalecam 1.6.6a albo 1.7.4

+ do tego zalezy jaki chcesz ots ,czy twoj acc maker jest zgodny z danym silnikiem i czy jest kompletny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...