Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Strony, na której złożę zamówienie.

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko ;) Szukam strony, na której specjaliści złożą mi komputer. Tj. piszę do nich, np. do 3500zł pod gry i mi go fachowcy składają.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Specjaliści Ci złożą jak najbardziej opłacalny dla nich zestaw (to, czego mają za dużo na magazynie) albo dadzą Ci zestawy już przez nich złożone. Rzadko kiedy jest warto posłuchać "specjalisty" ze sklepu.

Techplanet (na razie chyba najtaniej z tego co patrzyłem)

Morele.net

Agito.pl

PCprojekt.pl

Więcej porządnych firm nie znam :P.

Opublikowano

My ci możemy złożyć ;)

Dajemy link do koszyka ty wybierasz z montażem lub bez i komp ci przyjeżdża do domu :D

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Sorry, ale bardziej ufam doświadczonym specjalistą niż gimbom. To raczej Morele czy Techplanet? ;)

Opublikowano

Heh... podam ci przykład na samym sobie:

Wchodzę sobie do sklepu, za biurkiem "spec", daje mu kartę co chce i proszę o ewentualna rade... wychodzę z karteczka, patrze...

Phenom II X4 3.6

Grafika: Radeon 7770 (bo czytał że zaje***)

Chłodzenie hym... drogie i jakby cytat z czarnej listy

Najlepsze jest w tym to, że powiedziałem mu "zestaw za 2300"...

(OCZYWIŚCIE GO NIE KUPIŁEM !!! PODAŁ MI TYLKO WYDRUK !!!)

Wole te wszystkie twoje "gimby" niż pieprzonego grubasa za biurkiem... a najlepsze są oczywiście prywaciarze... no chyba, że znasz takiego typa i masz zaufanie :)

Jeśli już tak bardzo chcesz to mogę ci podać jedynie sklep, gdzie ewentualnie możesz kupić wybrany wcześniej zestaw... morele.net

69mRNXM.jpg

Opublikowano

No nie zawsze "gimby" dobrze doradzają niestety. Mi doradzono grafę, ale nie powiedziano mi, że to awaryjna seria. Wymieniłem też zasilacz, podłączyłem grafę i co? Dzięki niej straciłem 2x port do pamięci RAM DDR2, nie wiem co się dokładnie stało, ale podłączałem każdy element pod inny zestaw i doszedłem do tego, że port pod ram się zje**ły odkąd podłączyłem tą "pro" grafę. Niby teraz już ustatkowałem to jakoś, ale myślałem, że aż mi MOBO poszła... Jak już liczyć się ze zdaniem ludzi w internecie, to polecam przejrzeć minimum 2-3 fora i jeśli, i tu, i tu ludzie polecają to samo, to raczej można brać.

Ja nie chcę kwestionować Was (MPC Users), nikogo nie oczerniam, ale sam się przekonałem, że zawsze jest dobrze samemu się rozejrzeć.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Po pierwsze, proszę was o strony, gdzie mi złożą kompa, nie o opinie nt. takich stron.

Po drugie, ciągnę na "gotowcu" już parę lat i jestem z niego bardzo zadowolony, nic wam do tego, że będę płakał.

Po trzecie, kto bez mojej zgody zamknął ten temat? Jprdl.

Ufam bardziej ludziom, którzy chcą mnie zaciągnąć na kasę, niż gimbom, sorry.

Opublikowano

haha, to daleko zajedziesz. Tu Ci złożą czy na innych forach, a w sklepie wydymają Cię na sprzęt i jeszcze dopłacisz ~~ 3 stówy więcej.

Rób jak chcesz elo!

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...