Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie odnośnie ilikecheats

lama2605

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .

Posiadam cheatasa do WarZ od iLikeCheats i szczerze Ci powiem że jest on zajebisty .

Aimbot jest po prostu niesamowity, Z 500m ściągasz ludzi dwoma strzałami z M16 .

Polecam .

Opublikowano

Tak i jeżeli będziesz go używał z rozsądkiem to nie powinieneś bo jak zaczniesz zabijać z 500m to reporty i ban a jak z bliższych odległości to nie powinieneś

sygnafranc.png

Opublikowano

ja dostałem na 3 klucze już bana wiec i nie przesadzałem z czitowaniem nie zabijałem ludzi z 500m i niestety baniki poleciały

Opublikowano

Zapytam z ciekawosci, choc sam w WarZie hackow nie popieram. Ile kosztuje ten haczyk i na ile on jest ?

test

Opublikowano

@up

Hack jest bardzo tani i nie nazwał bym tego przesadą a bardzo tanią kwotą , trudno żeby nie można było dostać bana za cheata - NIE WYKRYWALNY jest lecz jeżeli będziesz zabijać z 1km to reporty polecą i ban też. Wystarczy używać hacka z rozsądkiem a bana NIE DOSTANIESZ.

Opublikowano

To naprawdę hack jak go użyjesz z głowa będzie służył a jak będziesz walił 1 km :D jak to kolega wyżej pozwiedzał to cie zbanuja a dla tego chata zabić kogoś 3 kulami z m4 z 500 metrów nie wyzwanie. Naprawdę wart tych pieniędzy.

Opublikowano

Omfg ludzie jeszcze w WarZ hackowac płatnymi czitam japie.rdole co za bez umysły.Rozumiem te darmowe ale na ogl.Najlepiej jak zablokują klucze na 24h będe musiał to napisać na forum WarZ jakaś ankietka i zablokują klucze na 24h i nie będzie czitowania. Ostanio leżymy w trawie.Zaraz 4 rusków wychodzi za górki i 1 strzał w każdego i odrazu nas zabili było nas 6 :) + do tego uzbrojeni .Pewno jak wyjdzie full wersja to zablokują klucze 24h I gj!!!!

Wiem, że to forum o cheatach ale ludzie zlitujcie się chociaż tutaj ...

Za każdym razem kiedy ginę z ekipą to przez czita...

Opublikowano

Mistrzuniu, klucze są zablokowane. Takie małe info. Nie wiem, co robisz na tym forum, skoro hejtujesz czity.

Wiem, że to forum o cheatach ale ludzie zlitujcie się chociaż tutaj ...

1e396bf44ece53269aad4a2bb7ef3cfe.jpg?1324565057

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...