Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallhack do WarZ !

BALLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiada ktoś tylko i wyłącznie wallhacka do warz ? Coś jak by w CS'ie że klikam F9 i mi się włącza oczywiście może być wstrzykujący się ale chodzi mi tylko o wallhack ;P Żebym widział gdzie jakie itemki są i gdzie ludzie itp... :)

Daje dużo lików :)

@EDIT

Wallhack może posiadać również inne czity np.noktowizję itp. Ale fajnie jak by była możliwość wyłączenia tego ;P

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Public multihack, posiada również noktowizor i strzelanie w safezonie oraz takie cos ze ci zawsze zombiaka w heada strzela, ale za to banuja, wlasnie fala banów wczoraj za to poszła

skrillexh.png
Opublikowano

On chce same WH. Nie opłaca się używać public cheatów, często sie bana wyłapie.

Teraz takie pytanie ogólne. Nie znam się na tym ale czy da się zrobić chamsa na plikach z gry? Dodam, że w grze Combat Arms jest to możliwe, gdyż ciągle są teraz robione takie mody.

Opublikowano

Kolego samo Wh wystarczy ci :) na zwykłych uczciwych graczy którzy maja cierpliwość :) ale jak trafisz na hacka z prawdziwej bajki to ci nawet Wh nie pomoże :) sam się przekonałem na własnej skórze gdy straciłem snajperek :) i powiedziałem sobie dość... :) żadne Ruski nie będzie mnie pojerzdzał :)

Opublikowano

Dla pana @Up - definicja słowa "POMORZE"

http://pl.wikipedia.org/wiki/Pomorze 

, niestety na "pojerzdzał" nie znalazłem definicji, gdyż takowe nie istnieje. ;(

@topic, nie ma samego WH. Każdy ma coś w sobie dodatkowego - noktowizory, strzelanie w safe zonie, aimbot, unlimited stammina etc. Pozostaje Ci jedynie płatny, w którym włączysz sobie samo ESP i Cie nie wykryją. :3 I tak btw, nie szukaj cheatów na youtubie, jeśli nie chcesz wpuścić sobie keyloga na kompa. ;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...