Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zainstalowaniem sterowników graficznych

eVoquen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;p

W temacie jak napisałem mam problem z zainstalowaniem sterowników graficznych, i tak mam od cholernego miesiąca, nie mogę pograć w gry i mi się nudzi :<

problem polega na tym że, gdy instaluje najnowsze sterowniki w tym przypadku 310 czy jakieś tam to nie instaluje sterowników i 4 punkcie (chyba w tym) pisze tam np PhysX Niezainstalowane i kilka innych rzeczy, a gdy próbuje zainstalować starsze, w tym przypadku 195.62 to gdy ma się instalować to odrazu przewija do przodu i mam końcowe okno, pisze że system nie został zmodyfikowany i żebym uruchomił ponownie komputer żeby kontynuować, lecz wtedy nic się nie stawało, bardzo proszę o pomoc ! jeśli da się obejść bez formatu to jak ? a jak trzeba formatować to jak to zrobić ? bo jestem zielony w tym.

NVIDIA GeForce 9600GT

Windows XP

Opublikowano

-zainstaluj PhysX jak nie pomoże to :

Podaj mi zainstalowane sterowniki model karty graficznej i sterowniki które instalujesz

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

to nie instaluj najnowszych , poszukaj innych z serii 200 albo 300 , i NIE INSTALUJ NIC INNEGO POZA STEROWNIKAMI

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to nie instaluj najnowszych , poszukaj innych z serii 200 albo 300 , i NIE INSTALUJ NIC INNEGO POZA STEROWNIKAMI

Czytaj uważnie co on pisał

"czy jakieś tam to nie instaluje sterowników i 4 punkcie (chyba w tym) pisze tam np PhysX "

Zainstaluj tego physx i to ci ci pisze że nie masz zainstalowane

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

to ty czytaj co ja napisałem, ma NIC innego nie instalować poza sterownikami tymbardziej ma nie usiłować PhysX instalować i przejmować sie tym że go nie ma , tylko i wyłącznie sterowniki

najlepiej jakby potrafił ręcznie zainstalować bez instalatora wskazując ścieżkę sterowników

oczywiście wcześniekj pełen uninstall wszystkiego co nvidiopodobne

przy okazji, jak płyta główna i sterowniki do niej ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Gdy już wcześniej próbowałem instalować PhysX itd to nie wykrywało nawet że sś zainstalowane

A gdy instalowałem 195.62 to mam folder C:\NVIDIA\DisplayDriver\195.62\WinXP\International i tam mam setupy pliki itd ale nie ma folderów, a co do płyty głównej to trochę nie ogarniam o co chodzi ;p

próbowałem jakieś 28coś wersje różne instalować ale nic z tego.

Opublikowano

a kto ci kazał instalować PhysX? to nawet nie sa sterowniki tylko OPROGRAMOWANIE

wywal go całkiem !

zainstaluj TYLKO sterowniki , ręcznie wskazując pliki , poszukaj katalogu z inf przy wybieraniu miejsca położenia sterowników

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...