Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam spory problem a dokładniej 2 otóż mam tableta onetouch EV07 na systemie android 4.0.4 z internetem wbudowanym od orange. Po pierwsze nie chce mnie zalogować na skype pisze cyt " Nie możesz się teraz zalogować . Sprawdz ustawienia swojej sieci komórkowej i spróbuj ponownie" - problem jest taki że nigdzie w ustawień w tablecie nie znalazłem nic na ten temat i 2 problem. Kiedy wchodze na przeglądarke i na powiecmy youtube właczam jakiś filmik i on nie chce mi się włączyć ładuje się cały czas kręci się kułeczko wiecie oco chodzi i może się tak ładować nawet przez godzine a film się i tak nie odtworzy próbowałem robić to na innych aplikacjach takich jak twichTV TVN a nawet sciągałem film na tableta nic się nieda odtworzyć. W obu przypadkach orange oferuje u siebie w internecie kożystanie z usługi skype oraz oglądanie i pobieranie filmów online. Prosze o pomoc mam tableta płacę za internet a nie moge nic oglądać ani kozystać ze skype.

Opublikowano

Włączyłeś w ustawieniach transmisje danych? Jeśli nie to, to zrób. Problem z internetem w Orange jest często spotykamy, poszukaj instrukcji na ich stronie, ponieważ tam wszystko powinno być. A jeśli i to zawiedzie będziesz musiał spotkać się ze swoim operatorem i on Ci to wszystko wyjaśni ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...