Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Internet...

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem... w grach mój ping jest po 400 min. a maxymalnie nawet po 4000 więc nie wiem co jest grane... chcę pograć w cs`a lol`a czy coś a tu takie lagi od internetu, że masakra...

2442280919.png

tutaj wynik z speedtest.net

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

U mojego chłopaka było to samo z pingiem. Tylko najlepsze, że tylko jak jego brat wchodził do gry, to nie szło już grać.

Sprawdź router może coś się z nim stało? Jeżeli masz wifi to sprawdź czy na pewno masz zabezpieczone hasłem.

Do tego możesz jeszcze spróbować wyłączyć wszystkie programy działające w tle (gg, ipla itp.). A ktoś jeszcze oprócz Ciebie korzysta z łącza?

Opublikowano

U mojego chłopaka było to samo z pingiem. Tylko najlepsze, że tylko jak jego brat wchodził do gry, to nie szło już grać.

Sprawdź router może coś się z nim stało? Jeżeli masz wifi to sprawdź czy na pewno masz zabezpieczone hasłem.

Do tego możesz jeszcze spróbować wyłączyć wszystkie programy działające w tle (gg, ipla itp.). A ktoś jeszcze oprócz Ciebie korzysta z łącza?

Programy w tle wyłączone... Mam router.. ale dobrze podłączony kable ok ; > korzystam z łącza na 2 kompy ale... ten 2 jest wyłączony lub wywale go od routera i nadal to samo... ja też tak mam, że grać się nie da... od razu kicki bany itp... ;<< masakra... u dostawcy wszystko ok ... co to może być? :<

Opublikowano

Programy w tle wyłączone... Mam router.. ale dobrze podłączony kable ok ; > korzystam z łącza na 2 kompy ale... ten 2 jest wyłączony lub wywale go od routera i nadal to samo... ja też tak mam, że grać się nie da... od razu kicki bany itp... ;<< masakra... u dostawcy wszystko ok ... co to może być? :<

Sprawdź szybkość internetu

I przez co masz neta ?

Nie obchodzi nas twój chłopak jakbyś go miała to byś nim nie szpanowała

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Sprawdź szybkość internetu

I przez co masz neta ?

@ Szybkość neta mam 10mb/s

@ Neta przez co ? chyba z czego ^^ Leon ; > jest to radiówka ale... skoro na speedtest wyniki są ZAJE*ISTE to czemu w grach nie .. ? :<

Opublikowano

NET

ADLS

ZWYKŁY

RADIÓWKA

MOBILNY

DLS

ITP

Czy pobierasz coś może ? spróbuj zresetować ł, łącze i może masz limit ...

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

NET

ADLS

ZWYKŁY

RADIÓWKA

MOBILNY

DLS

ITP

Czy pobierasz coś może ? spróbuj zresetować ł, łącze i może masz limit ...

Radiówka ale nigdy problemów nie było... a mam juz 3,5 roku... nie pobieram NIC ! zresetowałem właśnie router i też nic... ; < HELP

Opublikowano

dobra, przestańcie sie produkować i dawać bezsensowne rady.

jest awaria głównego łącza Nask w okolicy Rybnika, do czasu skończenia napraw przepustowość została ograniczona prawie dziesięciokrotnie

czyli będzie net jak będzie, siedź i czekaj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

dobra, przestańcie sie produkować i dawać bezsensowne rady.

jest awaria głównego łącza Nask w okolicy Rybnika, do czasu skończenia napraw przepustowość została ograniczona prawie dziesięciokrotnie

czyli będzie net jak będzie, siedź i czekaj

Nie, że Ci nie wierzę albo coś ale naprawiają to już chyba 2 miechy tak ?? ... bo mam od wtedy problem -.- i czekam czekam a co tam dzwonie to uzyskuję odpowiedź. : Wina nie leży po naszej stronie.

Opublikowano

no to wila LEŻY po ich stronie, zwłaszcza jak ci to tylko mówią i nikt nawet nie pojawił się zmierzyć SWR anteny

a co do awarii to jest od wczoraj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

no to wila LEŻY po ich stronie, zwłaszcza jak ci to tylko mówią i nikt nawet nie pojawił się zmierzyć SWR anteny

a co do awarii to jest od wczoraj

Po 1. 2 tygodnie temu był u mnie serwisant i stwierdził, że wszystko jest ok... ping na speedtest oraz download był ok ale w grach masakra a download to nawet 1/10 nie jest.. z speed testu... na speedtest powinienem mieć download po 980 a ledwo po 70 ściąga a niekiedy ledwo co po 20... ; / a niekiedy też jedzie po 800 to jest MASAKRA... i ? NIE OD WCZORAJ BO JA PROBLEMY MAM JUŻ Z TYM CZYMŚ Z 2 MIECHY : > Mam do Ciebie szacunek bo się na tym znasz ale tym razem się pomyliłeś ; > ponieważ awaria jest już długooo... ; <

Opublikowano

pingi i jakieś tam bzdurne speedtesty nie są miernikami do sprawdzania jakości połączenia internetu czy radiowego, takie testowanie można sobie wsadzić wiesz sam gdzie

WINA LEŻY PO STRONIE TWOJEGO ISP

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

pingi i jakieś tam bzdurne speedtesty nie są miernikami do sprawdzania jakości połączenia internetu czy radiowego, takie testowanie można sobie wsadzić wiesz sam gdzie

WINA LEŻY PO STRONIE TWOJEGO ISP

Dobra... ostatnie pytanie a potem do zamknięcia.. nie wiesz do kiedy to mają naprawić ? :<<<

Opublikowano

będzie jak będzie zrobione

ale ja już czekam 2 miechy,, ile jeszcze można czekać.. :<

Opublikowano

pisałem o awarii która nie ma z problemem twoim nic wspólnego, a co do połączenia to sobie sam załatw z ISP

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...