Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wszyscy proszą o hacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I co z tego?

To że robi się spam według mnie to to powinien byc odpowiedni teamt przyklejony.

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano

Może i masz racje ale jest dużo dzieci które nie umieją szukać ;p I MUSZA NAPISAC '' Szukam Hacki'' itp.. kiedyś też tak robiłem...

Opublikowano
pisze ten temat bo już mnie to denerwuje że wszyscy piszą tematy o treści "są jakieś hacki do ver(jakiejś tam")z góry dzięki"niech administrator tego forum coś z tym zrobi bo zaśmiecają tylko forum.

zapomniał wół jak cielęciem był...

więc mu przypomnę ^^ niedawno sam pisałeś tego typu posty i to po kilka razy na ten sam temat więc dlaczego teraz próbujesz zabronić innym tym bardziej że to właśnie jest forum do szukania cheatów i hacków

więc nie krzycz już więcej bo się ośmieszasz

@up to Schjizuke

widzę że masz podobną sygnę czyżbyś miał podobne zdanie o adminach ale boisz się go wyrazić? ^^^^ nie bój się to może się zastanowią nad sobą i zaczną robić porządek na forum

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano
pisze ten temat bo już mnie to denerwuje że wszyscy piszą tematy o treści "są jakieś hacki do ver(jakiejś tam")z góry dzięki"niech administrator tego forum coś z tym zrobi bo zaśmiecają tylko forum.

Zostal utworzony dział Muonline serwery priv... i mysle ze to wystarcza.Wprawdzie mozna zrobic tematy typu-"Aktualnie działajace hacki na wersje 0.97,1.02 itd" ale mysle ze i tam bylby burdel bo po co przeszukiwac forum skoro mozna jeb**ć topic-"szukam hackow na zhypermu"itp. A jezeli az tak bardzo draznią cie prosby/błagania;) użytkowników MPCforum-SAM COS WYMYSL.

PS.Z tego co pamietam to ty adasko12 sam robiles tematy jak te w/w. ;P

@UP Sygnatura

Ja podobnie jak ty tez siedze w Mu juz 4 lata ALE planuje z tym skonczyc xD...oby mi sie udało;)

audiliftabsolutlyfinal.png