Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Open szit

wojas9444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie gdy zmieniam proxy w przeglądarce - Mozilla firefox 12 jest ok i gdy włączam Opena to open pokazuje mi na jakiej mapce jestem grafika sie ładuje ale ekran od startu jest bialy nic sie nie laduej i jest tylko aboutblank w nowym oknie gdzie powinienem latać... Próbowałem włączyć Kopena żeby sprawdzić czy to wina proxy czy os i okazal osie ze gdy wlaczam kopena i klikam start to normalnie mi sie laduje gra a z openem jest tylko białe próbowałem przeinstalować i przeglądarkę i OS ale nic nie pomaga macie może jakieś racionalne wytłumaczenie tego o co chodzI? przed aktualizacja na 1.93 wszytsko mi smigało chcociaż killka razy w tym miesiącu siedziałem po kilka godzin i próbowalem wgo włączyć czasami jakimś fartem się włączał ale teraz to już w ogóle zer.. Próbowałem także na Hrome a na hrome to już w ogóle że strona nie może być odczytana czy cuś...

Opublikowano

NIe open szit.. tylko Twój komputer szit..

Uruchom opena jako administrator..

zwracam honor programowi a dla ciebie like ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...