Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dotyczace szamana.

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Ja dziś z takm pytankiem , otóż mam okazję zrobić szamana 100% do pvp i zastanawiam się jakie bony 6/7 wybrać.Otóż chciałem szamana smoka pod hity czyli w czasie pvp skupić się na hitowani ( my ślę że to będzie najlepsze rozwiązanie, bony ważniejsze to 100 wartość ataku , 15% kryt /przeszywka , 10 inteligenją . Ogólnie serwer jest 100% pvp i każdy tam ogólnie robi eq pod kilasę lecz.szamanów jest mało. A u chciałbym podkreślić że bronie wszystkie są dostępne z możliwością dodania średnich obrażeniami lub um.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Czesc

Ja dziś z takm pytankiem , otóż mam okazję zrobić szamana 100% do pvp i zastanawiam się jakie bony 6/7 wybrać.Otóż chciałem szamana smoka pod hity czyli w czasie pvp skupić się na hitowani ( my ślę że to będzie najlepsze rozwiązanie, bony ważniejsze to 100 wartość ataku , 15% kryt /przeszywka , 10 inteligenją . Ogólnie serwer jest 100% pvp i każdy tam ogólnie robi eq pod kilasę lecz.szamanów jest mało. A u chciałbym podkreślić że bronie wszystkie są dostępne z możliwością dodania średnich obrażeniami lub um.

Ja bym nie robił na hity szaman smok to żywy krytyk ze skili możesz tyle wyciągnąć ,że głowa małą rób eq full int kryt i na klasy jeżeli jest możliwość 6/7 a jeżeli nie to zrób w 6/7 int i krytyk również i wtedy twoja postać jest w wstanie wyciągnąć wielkie krytyki , że nawet możesz na skowyt ściągać.
xhsd.png

Opublikowano

UP, mi nie potrzeba takich tutków a do tego nie ogarniętych ;x otóż nigdy nie grałem szamanem i dlatego pytam a polecenie mi tuta które informacje to sucha teoria to ja dziękuję :)

Chciałbym się dowiedzieć czy warto zainwestować w 100 wartość ataku / 10 kryt czy może 100/10 int

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

UP, mi nie potrzeba takich tutków a do tego nie ogarniętych ;x otóż nigdy nie grałem szamanem i dlatego pytam a polecenie mi tuta które informacje to sucha teoria to ja dziękuję :)

Chciałbym się dowiedzieć czy warto zainwestować w 100 wartość ataku / 10 kryt czy może 100/10 int

10kryt 10 intl lepiej ;)
xhsd.png

Specjalista
Opublikowano

Ja polecam 6-7 wartość ataku + int jest to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie :)

Dodaj może jeszcze jaki to serwer bo coś nie mogłem doczytać jaki to :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

nie oplaca skupiac na hitach w pvp

zwlaszcza szamanem

hity sa dosc latwe do ominiecie wiec malo zrobisz

6 i 7 bon najlepiej hp i int (jesli nie ma klas)

lub int i abs na klase

860331433165800174608.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...