Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

xxExistance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czytasz co napisałem? chodzi mi o to że wczoraj zatrzymałem ściąganie na 1GB a dzisiaj się pobiera OD NOWA od 1 Mb a nie kontynuuje pobierania tylko zaczęło pobierać od nowa.

Opublikowano

Nie zmieniasz czasem nic w ustawieniach launchera? Np wyłączyłeś pobieranie przez torrenta albo włączyłeś? Jeśli tak to zmień, tak jak miałeś wcześniej.

76561198001815076.png
Opublikowano

Wyłączyłem go guzikiem "X" jak się go naciśnie to pisze że gdy włączę launcher pobieranie zostanie wznowione.

Nic nie zrobisz, po prostu nie zapisało się pobieranie i tyle.

Trzeba pobierać od nowa

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No to wole nawet nie próbować tego pobierać znów skoro na tym poziomie gra ma błędy to co dopiera będzie w grze..

W grze masz zero błędów...

Raz na milion przypadków się nie zapisze, a że akurat na ciebie to trafiło nie znaczy, że gra ma błędy.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

nie, przypadkiem możesz nazwać znalezienie pieniędzy a błąd to jest np to co mi się przydarzyło.

Jak coś zdarza się raz na milion razy, to jest to przypadek ;)

Nie dramatyzuj już tak.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

nie, przypadkiem możesz nazwać znalezienie pieniędzy a błąd to jest np to co mi się przydarzyło.

Nikt ci nie każe grać. Uważasz że gra nie warta twojego czasu, to nie graj, my cie tu nie będziemy przekonywać abyś grał.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...