Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer typu Kwadratowa Masakra sezon 1/2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Co wy na to aby stworzyć serwer typu Kwadratowa Masakra sezon 1/2?

Serwer będzie miał 15/30 slotów, będzie na nim WH.

Nie będzie dawany cuboid, ale za grifowanie, wiadomo ban ; ) Nie będą brane bylejakie osoby, będzie się składało podanie(Nie będę brał bylekogo, tak jak na innych serwerach.), typu

Nick:

Doświadczenie:

Coś o sobie:

Pluginy które mam zamiar dać:

Wiadomo, podstawowe typu edit itp, jednakże, myślę aby też był plugin na życia, ilość dostawanych żyć sobie wybierzecie ; p

Będziecie grali na takim serwerze? Jeśli macie więcej pomysłów itp. Proszę się wypowiadać ; )

Pozdrawiam. Elion.

Ps. Trollowanie jak i zabijanie, będzie możliwe na serwerze, zostawianie creeperów w domu, podstawianie tnt pod drzwi ; )

Opublikowano

Nick: yoda158

Doświadczenie: Grałem w minecrafta od wersji beta 1.4. Więc chyba z 2 lata już w to gram. Mam premium jak coś :)

Coś o sobie: Jestem miły (nie lubię trollować i tym samym trolli też)i akceptuje oraz przestrzegam zadad Fair Play. Gram na gitarze elektrycznej i mieszkam w Krakowie. Chyba wystarczy :)

Opublikowano

Nick: Szymek@

Doświadczenie: Baardzo duże , gram od Alphy :)

Coś o sobie: Jestem Ogarniętym człowiekiem . Nie gram na Modach , Jestem miły , mieszkam w Lubiążu . Lubię pomagać w sprawach .

M I N E C R A F T

z Miłości do Gier

Opublikowano

Nick: antrax34

Doświadczenie: gram w minecrafta od alphy

Coś o sobie: Nazywam sie tomek i chodze do 2 klasy gimnazjum, lubie grac na komputerze i gitarze

mca.png
Opublikowano

To zrob rekrutacje na skype lub ts3 wtedy unikniesz griefu poniewaz jak dodajesz kogos do wl to zanim on zobaczy ze sie dostal to inny wbije na jego konto i grief :P

Pisane z telefonu.

Opublikowano

Ale jak tak zrobisz to ten koleś może akurat nie być przy komputerze i na ten nick wejdzie ktoś inny i rozpier**** Tobie mapke ;p Ale rób tam jak chcesz :D

Opublikowano

Rekrutacja przez Ts'a. Ten kto się boi ten ma problem. Słyszałem o trollach bezwzględnych (dzikusy-rozrabiaki) które nie boja sie nikogo i cwaniakują. Więc problemów nie będzie. Reszta trolli jest anonimowa.

Kończąc mam pytanie. Kiedy będzie serwer i pod jakim hostingiem ?

I co do tego trollowania w pierwszym poście to mam nadzieje, że jak juz ktoś będzie przy załamaniu psychicznym bądź już Rage Quit to ten cwaniaczek który go trollował dostanie banana ?

Opublikowano

1. NICK: wwchec1996
  2. Od alpha
  3. hobby: piłka nożna .gry,mechanika samochodowa
  4. Lubie minecrafta ciekawie i estetycznie buduje
  5. mam ogarnietą ortografIE
  6. Mam 16 lat

Opublikowano

Nick: natkasmok

Doświadczenie: Gram w Minecraft'a 2 lata ;p

Coś o sobie: Mam na imie Natalia Lubie gry na komp i na PS3 Nie lubie typu takich trolli ;p

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nick:hubro2003
Doświadczenie:rok na survivalu
Coś o sobie:uwielbial militaria i minercfat i serwery typu kwadratowa masakra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...