Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB]+[Survival]+[4fun]DinoCraft

Avangardos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DinoCraft

serwerminecraft.png

adresip.png

sph.owncraft.pl:25006

informacjed.png

myslnik.pngTryb rozgrywki: FreeBuild

myslnik.pngBiała lista: Nie

myslnik.pngIlość slotów: 12

myslnik.pngZwierzęta: Tak

myslnik.pngPotwory: Tak

myslnik.pngPvP: Tak

pluginy.png

x8nxrvsn4j9p.jpg

ekipal.png

Administratorzy:Mateo,

SeniorAdministratorzy:Gawron,Magikkk

Założyciel:Dinozaur_PL

dodatkoweinformacje.png

erwer istnieje od 6 dni lecz panuje tam naprawdę miła,przyjazna atmosfera.Slotów jest 12 lecz będą często powiększane.,,Władzę nad serwerem sprawują" Administratorzy:,Mateo

SeniorAdministratorzy:Magikkk Gawron oraz właściciel:Dinozaur_PL.Jest to typ serwera [FB]+[sURV]+[4fun] czyli na serwerze mamy i troche fb,troche survivalu oraz nutkę 4fun.Możemy znaleźć tam zabawy takie jak:bieg przez plotki,bieg przez wode przejscie tunelu,parkour i wiele wiele innych.Te zabawy mozna przechodzic dla zabawy lub podczas eventu.Polecam ten serwer,Mój nick na Serwerze Avangardos.

byadampoloczek.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, mój nick SullyeR.

Zostałem zbanowany przez admina Gawron, za rzekome obrażanie na /msg jak ja nawet nie użyłem tej komendy. Po drugie zostałem OSKARŻONY O ZNISZCZENIE pomieszczenia do expu, pomimo, że tego nie zrobiłem. Ponoć admin ma na mnie ssy, nie chciał podać, prosiłem go o rozmowę na skype - nic. Kolega się pytał za co mnie zbanował - jak pisałem wyżej - o rzekome obrażanie na /msg, po spytaniu się kogo admin milczy. Więc niestety, pomimo, że fajnie mi się grało nie mogę polecić tego serwera. Say to sorry.

Proszę, tutaj przedstawiam kulturę Gawrona. Wbiłem na drugim koncie, chcąc zapytać się za co zostałem zbanowany, tutaj rezultat:

http://zapodaj.net/fa7f7be503c7a.png.html

Opublikowano

Nie polecam serwera, mój nick SullyeR.

Zostałem zbanowany przez admina Gawron, za rzekome obrażanie na /msg jak ja nawet nie użyłem tej komendy. Po drugie zostałem OSKARŻONY O ZNISZCZENIE pomieszczenia do expu, pomimo, że tego nie zrobiłem. Ponoć admin ma na mnie ssy, nie chciał podać, prosiłem go o rozmowę na skype - nic. Kolega się pytał za co mnie zbanował - jak pisałem wyżej - o rzekome obrażanie na /msg, po spytaniu się kogo admin milczy. Więc niestety, pomimo, że fajnie mi się grało nie mogę polecić tego serwera. Say to sorry.

Proszę, tutaj przedstawiam kulturę Gawrona. Wbiłem na drugim koncie, chcąc zapytać się za co zostałem zbanowany, tutaj rezultat:

http://zapodaj.net/f...503c7a.png.html

To tak wbijałeś już na kilka kont bo masz zmienne ip i ublizałeś mi na msg,i zniszczyłeś warp exp pomimo tego że był cub dziękuje i ignoruję ciebie.
Opublikowano

Proszę Ciebie serdecznie o SCREENSHOTY jak ja to Ciebie obrażałem, po drugie nie mam zmiennego IP. Nie zniszczyłem cuba, bo z kumplem wbiłem i zobaczyliśmy, że wszystko rozpieprzone jest więc Ci powiedziałem. Udowodnij mi to, a nie piszesz bezsensowne oskarżenia wobec mojej osoby, nie mając nawet DOWODÓW na to, co ja zrobiłem, pomimo, że tego nie zrobiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...