Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki game na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem w tracie tworzenie własnego prywatnego serwera.

Ale mam dylemat, otóż niby najnowszym game jest 2089, ale mam problem, to game pod hard serwer. ja chciałem zrobić serwer pokroju Pandora/Dragon/Molten itp.

Z taką prędkością expa.

Pozatym słyszałem że w Game2089 po 127 lvl występuje bug z LvLem, że na psach można dobic 250, lub metinami w PT...

Proszę was o pomoc.

jaki game z Max 250Lvlem, lub jak przystosowac do tego Game2089.

Licze na was, pozdrawiam!

­

Opublikowano

Każde game można edytować zacznijmy od tego (poczytaj o diffach na forum). Game 2089 jest zarówno na hardy, jak i na te 4funy itd. Ja bym stawiał na game 2089 z połączeniem db 1886. Popatrz sobie kilka wersji game 2089 np. by Infinity, Shejn

http://www.mpcforum.pl/topic/435013-tutspis-difow/

Łap spis game

http://www.mpcforum....kich-game-dify/

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Właśnie tu mnie boli, że to na hardy albo 4fun, a ja chcialem medium, ze np. na 150lvl, w grocie v2 bez PD itp leci 0.30%spot.

Chyba wiadomo o co chodzi.

Limit lajk przez tydzien dla osoby ktora pomoze przystosowac do tego game2089 : >

btw. w tamtym temacie byl jakis game3089. Ale to chyba fake, bo wywala na strone jakiegoś metka.

­

Opublikowano

Co do maksymalnego poziomu to wystarczy mieć odblokowane 255 poziom w game, a maksymalny ustawiasz w configach (MAX_LEVEL: level_max).

Napisz na PW to pogadamy.

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...