Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Statystyki AS-VAL

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMG wystarczy poszukać....

tak jest dobry.... jest to 2 najepsza broń na biski dystans i średni :) poeam ci ;) odrzut da się ogarnąć

YAY

Opublikowano

Podobna do mp5

Odrzut da się ogarnąć ale szczerze mówiąc na bliski dystans jak duży odrzut to łatwo heada zrobić

zobacz sobie filmik

http://www.youtube.com/watch?v=-OynADsYwg8

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano
OMG wystarczy poszukać....

tak jest dobry.... jest to 2 najepsza broń na biski dystans i średni :) poeam ci ;) odrzut da się ogarnąć

Sam zakladasz takie tematy wiec stfu.
Opublikowano

Problem jest taki, że cena za As na 1 dzień jest taka, że nie warto go testować tylko kupić od razu a zawsze. Tak właśnie zrobiłem. To był największy błąd. Broń jest gorsza od mp5 przynajmniej przy moim stylu gry (wbiegnij w młyn i zabijaj co się da). Grałem na różnych modyfikacjach. optymalny zestaw to cel. Holo, lufa pred, magazynki 40 ammo, kolbe mam tylko thunder z innymi nie sprawdzałem.

Podsumowując. Broń nie jest warta swojej ceny. Używam as-val zamiast pistoletu jako 2broni głównej. Zestawie z mp5. Żałuje zakupu. Równie dobrze mogłem jako 2giej broni używać karabinka z 6 lv. 9A-91 chociaż jest zupełnym przeciwieństwem as strzelało mi się z niego kapitalnie. Mam 25 poziom, jeszcze 2lvl i zastąpie vala g53.

Opublikowano

Hey, polecam broń , przy następującej konfiguracji. Broń podstawowa G53 :) druga broń własnie AS-VAL , tylko na średnie i krótkie dystanse. ja na 1 magazynku zabijam do trzech ludzi :) jest szybka jak famas .... 1 vs 1 rzadko as-val przegrywa.

Natomiast G53 na długie dystanse z ammo pirania :) wtedy jest fajna zabawa :)

x

Opublikowano

Jednak chciałbym uświadomić że nie każdy ma booster na 2 bronie, więc jeśli jak już ma się kupować broń jako główną to z tego co tu czytam as-val po prostu odpada bo się do tego w porównaniu z mp5 nie nadaje. Ja sam jeszcze go nie mam ale skoro każdy go używa jako pistolet to raczej go nie kupie bo po co?

LOL

Opublikowano

Tu jesteś w błędzie , na sharqi też dobrze gra się as-valem , duzo biegać.... z daleka wroga nie zabijesz..... ale nikt nie napisał że nie zabijesz 30 ludków :) poprostu wszystko zależy od taktyki.

x

Opublikowano

Gorzej jak ktoś chce sobie pobiegać nie po sharqi tylko po innych mapach typu oman, dalian, dragon, jak bym miał grać stale na sharqi to bym chyba niestety musiał przestać w to grać bo bym się zanudził. Cóż, widzę że jednak trze pozostać przy mp5 xD

LOL

Opublikowano

Nalezy zauwazyc, ze as val jest very fast full auto, czyli jedna z najszybszych broni w grze. Dla tego ammo tak szybko sie konczy. Gdybym mial wybierac pomiedzy mp5, g35, as valem i 91-9a to bym bral 9a i g35.

Opublikowano

Problem jest taki, że cena za As na 1 dzień jest taka, że nie warto go testować tylko kupić od razu a zawsze. Tak właśnie zrobiłem. To był największy błąd. Broń jest gorsza od mp5 przynajmniej przy moim stylu gry (wbiegnij w młyn i zabijaj co się da). Grałem na różnych modyfikacjach. optymalny zestaw to cel. Holo, lufa pred, magazynki 40 ammo, kolbe mam tylko thunder z innymi nie sprawdzałem.

Podsumowując. Broń nie jest warta swojej ceny. Używam as-val zamiast pistoletu jako 2broni głównej. Zestawie z mp5. Żałuje zakupu. Równie dobrze mogłem jako 2giej broni używać karabinka z 6 lv. 9A-91 chociaż jest zupełnym przeciwieństwem as strzelało mi się z niego kapitalnie. Mam 25 poziom, jeszcze 2lvl i zastąpie vala g53.

juz kupilem as-vala i bardzo mi sie podoba ;)

Opublikowano

As-val świetna broń mam na swoim murzynie z magazynkami +16, tak się szybko się amunicja nie kończy. Jedyny problem to dystans, ale to szczegół bo ja gram na małych mapkach typu Mastuur. Tu moje raty nim po grze przez 5h.

post-383011-0-35346400-1358611720.png

Tu gra G53 po dwa razy dłuższym czasie

post-383011-0-73234300-1358611775.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...