Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] m2bob darmowy?!

Jointe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up to co wolałbyś płacić czy wypełnić ankietę?

Jasne że autor tego hacka(zhackowanego bota) chcę na tym zarobić bo najpierw musiał poświęcić x czasu aby go zrobić.

Osobiście ściągnełem kod działa lecz nie uruchamiałem na metku bo poprostu nie chcę aby mi zbanowano konto.

Tylko coś download szfankuje, musiałem 2 razy pobierać.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Nie ryzykuj, nie ściągaj jakiegoś "gówna" bo tylko na tym stracisz... M2bob jest płatny i nic sie narazie na to nie poradzi więc nie ufaj, takim stronom.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

jak to pobrać z tych stron ? niech ktoś wrzuci na inny serwer, doda skana.. ja nie umiem pobierac z tego, tych ankiet się za darmo nie da wypełnić...

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja zrobiłem tak:

wpisałem nr telefonu, przychodzi sms z informacja jak anulować, szybko anuluję i nie pobiera kasy:)

Ps. działa ale tylko w niektórych godzinach-jak mało osób używa tego sposobu.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...