Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zakaz używania komend w danym regionie.

Boru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytajcie uważnie.

A więc zrobiłem na serwerze parkoura. Nie mam pojęcia jak wyłączyć komendy typu: /sethome, /tpa. Potrzebuję do tego pluginu czy czegoś? Blocked-cmds odpada. Nie działa mi to. Za pomoc poleci like.

Opublikowano

blocked-cmds z tego co wiem jest od tego aby jakiś '' op '' nie dawał innym opa ale mogę się mylić :) Jeżeli chodzi ci o plugin...

a blokowanie robisz tak zwaną FLAGĄ do tego potrzebujesz oddzielnego regionu na tym parkourze :)

aby dać taką flagę trzeba napisać /rg flag REGION blocked-cmds allow LUB deny

Jeżeli nie chodziło ci o plugin tylko o to co własnie napisałem to sorki że musiałeś tracić czas na czytanie tych bzdur :D

Opublikowano

blocked-cmds z tego co wiem jest od tego aby jakiś '' op '' nie dawał innym opa ale mogę się mylić :) Jeżeli chodzi ci o plugin...

a blokowanie robisz tak zwaną FLAGĄ do tego potrzebujesz oddzielnego regionu na tym parkourze :)

aby dać taką flagę trzeba napisać /rg flag REGION blocked-cmds allow LUB deny

Jeżeli nie chodziło ci o plugin tylko o to co własnie napisałem to sorki że musiałeś tracić czas na czytanie tych bzdur :D

Znaczy się wiem jak zrobić region dać flage etc ... tylko, że tam nie ma czegoś takiego jak blokowanie /sethome ;/ lub tpa
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Blokowanie jest

/rg flag <cub> blocked-cmds tpa,sethome
Jeśli chcesz dodać więcej po prostu piszesz po przecinku.

dzieki mi sie przydalo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...