Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FishBot na PL

DaVeOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie szukam Fish Bota na Metin2 PL. Wracam po przerwie do gry i mam takie pytanie , czy za FishBota nadal dostaje się bany po około 3 dniach ? Jak macie jakiś sposób , którym łowicie dłuższy okres bez bana to bardzo bym prosił o wytłumaczenie. Mam jeszcze jedno pytanko , czy jest jakaś wersja m2bob'a darmowa dostępna ? Lub dla starych użytkowników m2bob'a premium ? , bo gdzieś czytałem , że starzy użytkownicy dostawali premium.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/604531-dlfb-by-erpel-44/
http://www.mpcforum.pl/topic/656198-dl-dzialajacy-fishbot-na-pl-po-aktualizacji-140612/

Bob jest tylko płatny skończyła się wersja darmowa.

Nie ma sposobu na uniknięcie bana liczy sie fart ;x na nadanie bana mają 2 tyg.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Uniknąć bana możesz tylko poprzez kontrolowanie od czasu do czasu postaci i patrzenie czy nikt do Ciebie nie pisał.

Opublikowano

Uniknąć bana możesz tylko poprzez kontrolowanie od czasu do czasu postaci i patrzenie czy nikt do Ciebie nie pisał.

Mi chodzi o bana systemowego , nawet jeśli mam go na oku za kazdym razem jak łowie , bo mam na małym oknie , na 1 gram a na drugim mi łowi fishbot to nie ma szans żeby dostać bana za to. Za każdym razem systemowy ban po około 3 dniach , to nie ma sensu :/

Opublikowano

ja raz na jednym koncie ban na 2 dzień i na drugim koncie tez na 2 dzien,mniejwiecej o tej samej godzinie nawet dali.Systemowy ban własnie,bez mozliwosci odwołania.

Opublikowano

Przeistaluj metka i wgraj ponownie KamerModa.. może lepiej zablokuje.... bo nie wszyscy mają tak samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...