Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Zestaw (Stare gry/B-OC)

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Potrzebuję pomocy w zakupie, a z racji tego, że moje fundusze są znikome, proszę o radę w zakupie jak najtańszego zestawu, na którym podziałają takie gry jak BF:Heores, NFS:World, GTA:SA itp. o podobnych wymaganiach. Przydałoby się by działały po prostu płynnie, choćby na najniższych ale płynnie. Nie pytajcie po co mi taki szmelc.

Posiadam siedmioletni zestaw, który jeszcze działa więc można go wykorzystać:

• MSI KT4AV
  • AMD Duron 1800+
  • SEAGATE 80GB Barracuda 7200
  • DDR 256MB/400MHz Elixir
  • GF FX5200 128MB
  • Obudowa CODEGEN 6113 300W

Spisałem to z faktury więc co nieco może się nie zgadzać. Dodatkowo karta graficzna była wymieniana na lepszą lecz nie pamiętam jaką.

Zakładam, że zbyt wiele się nie przyda ale warto się upewnić. Zachęcam do podawania swoich propozycji.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Znikome fundusze... ale jakim budżetem konkretnie dysponujesz ? Z tego kompa co podałeś raczej nic nie można wyciągnąc (podaj jedynie model tej grafy). Jeśli nie masz więcej niż 1000zł, to trzeba będzie szukać używek na allegro.

Opublikowano

Znikome fundusze... ale jakim budżetem konkretnie dysponujesz ? Z tego kompa co podałeś raczej nic nie można wyciągnąc (podaj jedynie model tej grafy). Jeśli nie masz więcej niż 1000zł, to trzeba będzie szukać używek na allegro.

Spodziewałem się tego. Wiem, że to może być dość dziwne i trudne zadanie ale zależy mi byście dobrali coś najgorszego byleby te 3 gry działały. Fundusz mogę trochę nagiąć więc załóżmy, że mam ten tysiąc. Lecz przy 1000 wystarczy jedynie kilkaset więcej i już jest coś znacznie lepszego.

Wiem, moja odpowiedź nie jest niczym konkretnym ale postarajcie się być wyrozumiali. Jeśli nic z tego nie będzie to po prostu się wstrzymam.

Używki w ostateczności też wchodzą w grę.

EDIT

Poszukam info o tej karcie.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że posiadam jedną nagrywarkę CD i jedną nagrywarkę DVD. Zawsze kilka złotych.

Dzięki wielkie, zacznę szukać używek. Oczywiście jeśli ktoś coś chce jeszcze dodać to proszę bardzo ;)

EDIT

No to widzę ten mój zakup bez Twojej pomocy :P Ale tak to bywa z zielonymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...