Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intel Extreme Masters Katowice 18-20.01.2013r. - Czy ktoś z obecnych na forum jedzie?

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

slider_fff0eb2884041cba46a7b2d6a122891d.jpg

Za parę dni rozpocznie się impreza dla graczy, a dokładniej Intel Extreme Masters.

Przez 3 dni imprezy nie zabraknie dodatkowych atrakcji na stoiskach wystawców takich jak:

Intel - strefa najnowszych technologii, ultrabooków i komputerów dla graczy, symulatory wyścigowe umieszczone w bolidach Formuły 1

Miasto Katowice - symulatory samochodów wyścigowych,

NTT System - przedpremierowy pokaz gry "Sniper: Ghost Warrior 2",

Komputronik - turniej finałowy Your Road To Katowice w FIFA 13,

SteelSeries - pokaz najnowszego sprzętu dla graczy i turnieje otwarte,

Patriot - symulatory lotniczy,

Alsen - turnieje otwarte oraz możliwość spotkania z gwiazdami e-sportu

MSI - turnieje w StarCrafta II, League of Legends i Call of Duty.

Godziny otwarcia Intel Extreme Masters Katowice:

Piątek 18 stycznia - 12:00-22:00

Sobota 19 stycznia - 12:00-22:00

Niedziela 20 stycznia - 12:00-22:00

Wstęp wolny

Miejsce: Spodek w Katowicach.

Tutaj macie przygotowania do uruchomienia imprezy.

331793_10151213438213231_605659668_o.jpg

Więcej informacji tutaj:

http://www.mmsilesia.pl/427716/2013/1/15/intel-extreme-masters--mistrzostwa-swiata-ze-starcraftem-w-katowickim-spodku-wideo?category=news

jqeuR.png

Opublikowano

Na początku miałem plan, aby przyjechać na tę imprezę do Polski, ale odechciało mi się, kiedy usłyszałem o zakończeniu kariery Counter-Strike 1.6 (legendarnej gry!).

Opublikowano

Na początku miałem plan, aby przyjechać na tę imprezę do Polski, ale odechciało mi się, kiedy usłyszałem o zakończeniu kariery Counter-Strike 1.6 (legendarnej gry!).

Fakt jest legendarna. Niestety chcą wypromować CS:GO więc pewnie stąd taka decyzja.

jqeuR.png

Opublikowano

Jakby było AMD Extreme Masters to bym przyszedł.

I tak nie chce mi się, jakoś nic ciekawego tam nie widzę, chyba że by było coś o prockach intela ciekawego i o World of Tanks (pewnie bedzie ale kij z tym).

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jakby było AMD Extreme Masters to bym przyszedł.

I tak nie chce mi się, jakoś nic ciekawego tam nie widzę, chyba że by było coś o prockach intela ciekawego i o World of Tanks (pewnie bedzie ale kij z tym).

Będzie sporo ciekawych nowości o procesorach Intela, technologiach Intela oraz planach Intela na przyszłość także zapraszam serdecznie.

@do wszystkich:

Już tylko 14h 29min nas dzieli od imprezy!

jqeuR.png

Opublikowano

he he he. Ja nie chcę nikogo obrażać ale naprawdę nie macie co robić i idziecie na tą 'imprezę' ? Wiem, że ludzie mają różne zainteresowania ale bez jaj :D.

Szczerze to wolałbym już przez te kilka dni odśnieżać ulice niż być na wystawie jakichś nerdów - może i chodzę do klasy informatycznej ale nie jestem takim nerdem by na takie coś łazić xD

photo261314.png

Opublikowano

he he he. Ja nie chcę nikogo obrażać ale naprawdę nie macie co robić i idziecie na tą 'imprezę' ? Wiem, że ludzie mają różne zainteresowania ale bez jaj :D.

Szczerze to wolałbym już przez te kilka dni odśnieżać ulice niż być na wystawie jakichś nerdów - może i chodzę do klasy informatycznej ale nie jestem takim nerdem by na takie coś łazić xD

Twoja wola. Każdy robi to na co ma ochotę i taki wyjazd nie definiuje nikogo jako "nerda" :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jestem ciekaw jak nazwiesz ludzi co chodzą na wystawy obrazów czy zdjęć. Też nazwiesz ich nerdami?

jqeuR.png

Opublikowano

Przyjadę , miałem występować , ale esl nie wyrazilo.zgody bo nie mam 18 lat , a w 5 musi być pelnoletnosc (gra cs go ofc.)

Opublikowano

Boczek grubasie cicho

Jade na lola

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...