Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy nick dla Baggios/TheeBaggio

Theebaggio2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siamanko szukam nowego nicku dla mnie ale nic nie umiem znalesc. nick ma byc jak by to powiedziec w styli anime/manga ( chodzi mi o np.; katuri, thehikariyami) moga byc tez inne nicki :)

Za fajne nicki daje like

Opublikowano

TheHikirikimikifikilikirikikikizikilikiro

-----

Amelion

Kuremen

Lemuran

Xeles

Romses

Zemiren

Qenazico

Opentinio

Garelis

Femelion

Verbilies

----

Chcesz to mogę coś jeszcze wymyślić.

Opublikowano

chuj czuje trolla, żeby kolega dostał bana za multi

@top

Sijkutacha, Kamiushi

jak nie wiesz co jest grane. i chcesz tylko wylizac dupe administracji to prosze bardzo zglaszaj nawet z 20kont ze mam wedlug ciebie multi konto

Opublikowano

Nie ma po co się kłócić - kiedyś zrozumiecie, że to nic nie wniesie. Co do nicku to może Bayiokho (coś związanego z Baggio w stylu anime).

Opublikowano

Nie ma po co się kłócić - kiedyś zrozumiecie, że to nic nie wniesie. Co do nicku to może Bayiokho (coś związanego z Baggio w stylu anime).

a mozesz napisac jak to sie wymawia?

Ps.: ja sie z nim nie kloce, po prostu nie lubie ludzi ktorzy chca cos osiagnac przez "lizanie dupy'

Opublikowano

a mozesz napisac jak to sie wymawia?

Ps.: ja sie z nim nie kloce, po prostu nie lubie ludzi ktorzy chca cos osiagnac przez "lizanie dupy'

Hm... tak jak słyszysz, nadajesz lekki akcent anime (nie oglądam tego, a i tak go po trochu znam).

Bayiokho - Bajiokjo.

Opublikowano

Hm... tak jak słyszysz, nadajesz lekki akcent anime (nie oglądam tego, a i tak go po trochu znam).

Bayiokho - Bajiokjo.

Dzieki super nick wymysliles :)

Leci like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...