Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CodMod Na botach By Przemo

MisterKinnFak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkiech serdecznie szukałem wszedzie na różnych forach i nie znalazłem pomyślałem że zwruce się do was :)

Chodzi mi o to że mam cod mod na botach New Game nie serwer z botami by przemo troszkę przerobiony przez nieznajomego :)

I nie wiem jak do tego cod moda dodać własną klasę stwożyłę klase lecz nie wiem jak ją dodać podaje z kąd pobrałem tego o to cod mod'a .

http://www62.zippyshare.com/v/54033048/file.html to jest ta strona licze na was że mi pomożecie naprawde zostaliści tylko wy mi :(

Opublikowano

Witam was wszystkiech serdecznie szukałem wszedzie na różnych forach i nie znalazłem pomyślałem że zwruce się do was :)

Chodzi mi o to że mam cod mod na botach New Game nie serwer z botami by przemo troszkę przerobiony przez nieznajomego :)

I nie wiem jak do tego cod moda dodać własną klasę stwożyłę klase lecz nie wiem jak ją dodać podaje z kąd pobrałem tego o to cod mod'a .

http://www62.zippysh...33048/file.html to jest ta strona licze na was że mi pomożecie naprawde zostaliści tylko wy mi :(

klase wrzucasz do cstrike/addons/amxmodx/plugins (tzn nazwaklasy.amxx)

a potem wchodzisz w cstrike/addons/amxmodx/configs/plugin-codmod.ini i tam dopisz nazwe czyli np. kuci.amxx

to w 100% nie ma wirusa ...

taki jest regulamin dodaj to jest 30s roboty. ( no chyba że plik ma 40mb to już nie ;d)

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...