Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Konfiguracja Jobs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Plugin jobs działa mi poprawnie. :) Ale chce urozmaicić grę graczom i mam pytanie do Was.

Np, gracz dojdzie do pracy drwal, więc może ścinać drzewa, ale chciałabym, aby zablokować mu zabijanie zwierząt, sadzenie zboża itd.

Chodzi mi o to, że musiałby jedynie polegać na osobie, która np jest farmerem i to ona moża sadzić zboże itd, ale natomiast nie może

ścinać drzew i musi kupować drewno u drwala. Z pewnością zrozumiecie mnie o co mi chodzi. Następnie trzeba będzie zablokować skakanie

gracza z pracy na pracę, więc jak zrobić, żeby np gracz który jest w danej pracy musi przepracować ileś godzin, żeby mógł opuścić tą prace, a następnie przyjąć się do innej. Jeśli się tak nie da, to też myślałam nad tym, aby za opuszczenie pracy dostać karę w postaci pieniężnej.

Opublikowano

Poprzez samego Jobs nie dasz rady tego zrobić. Jest to plugin autorski.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...