Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] iVeila Dedyk

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oceniając samą prezentacje - jest niezla.

Bardzo fajnie, ze powstaje nowy hard. Sama czekam na jakis, jednak resthea zapowiada się idealnie.

Jesli chodzi o sam serwer, fajnie, ze nie ma zbyt duzo nowosci, dodane kostiumy i fryzurki u handlarzy to plus. ;3

Dla takiej osoby jak ja ta czesc ekwipunku jest wazna.

Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc powodzenia.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

Serwer fajny , a pytanie czy jest jakis autorski duengon ?

Aktualnie gadam z Adrianem i Adrian mówi że jak na razie nie ma ale ma w planach zrobić betę na 3 osoby max 5..

Opublikowano

Znowu pierdolony hard, hahaah- ZAPOMNIJCIE O EASSY-4FUN w tym roku.. Serwera nie polecam i nie pozdrawiam, padnie jak wszystkie jego denne serwery..

POLECAM Resthea !!! - Sobota- Beta .

Opublikowano

Znowu pierdolony hard, hahaah- ZAPOMNIJCIE O EASSY-4FUN w tym roku.. Serwera nie polecam i nie pozdrawiam, padnie jak wszystkie jego denne serwery..

POLECAM Resthea !!!

Co za bałwan, to nie jest mój serwer.. Się czyta a nie patrzy kto zrobił prezkę :c

Opublikowano

Co za bałwan, to nie jest mój serwer.. Się czyta a nie patrzy kto zrobił prezkę :c

Wiesz, mam na to wyje.. Człowieku ile jeszcze, będzie Hardów w tym roku ? 15-20 ?, zrobiłby ktoś jakieś '' EASY'' sorry za moje za chowanie , ale jestem wkur..

Opublikowano

Te hardy to sobie w dupe wsadźcie, roi sie ich tyle co myszy na wiosne :/ Jak ktoś chce harda to polecam Metin2 PL.

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

hah wkurrwie sie jezeli ten server wypali bo perfidnie pokazaliscie ze jest zrobiony pod is, licze ze RESPECT zniszczy wam go na samym poczatku bo mam juz dosc serverow pod is

Opublikowano

hah wkurrwie sie jezeli ten server wypali bo perfidnie pokazaliscie ze jest zrobiony pod is, licze ze RESPECT zniszczy wam go na samym poczatku bo mam juz dosc serverow pod is

mam dość takich ludzi jak ty idz się powieś serwer spoko skoro tyrali 3 msc. to mogą oczekiwać na zarobek...
Opublikowano

A zwiększony jest drop medali czy tak jak na globalu?

Tak jest zwiększony

Nie, serwer nie jest pod is'a co takiego jest w isie bojowy koń, pierścienie itp, więcej nie pamiętam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...