Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] "przypięcie" obrazka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem raczej bardzo mało doswiadczonym webmasterem. Ucze sie sam poniewaz dopiero za rok ide do szkoly zwiazanej z tym :D i chce zrobic prostą stronke w ktrorej chce umiescic takie ''Przypięte" menu czyli ze jak strona bedzie jechac w dol to menu ciagle bd na samej gorze strony. Jesli ktos dalej nw oco mi chodzi to takie cos jest na facebooku :D. Pozdrawiam

Opublikowano

Aby coś takiego zrobić potrzebujesz znajomość Javascript + CSS.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Aby coś takiego zrobić potrzebujesz znajomość Javascript + CSS.

A ty głupi jesteś? Po przeczytaniu raporta się nie edytuje posta :) Tak w ogóle to i tak nie jest odpowiedź na pytanie, bo autor tematu pyta, jak takie coś zrobić. Tak w ogóle, to po jaką pizdę javascript do tego?

@top

prawdopodobnie css:

position:fixed; 

@down

i tak nic tego nie zmieni, że nie masz pojęcia o tworzeniu stron www.

Opublikowano

Tak powiedziałem, iż wykonanie tego czegoś może zrobić używając wiedzy na temat CSS+ Javascript, ale edytowałem, aby pewni mądrzy ludzie nie wysyłali bezsensownych raportów ^^

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...