Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nasz kraj zacofany z Pay Safe Card.

lieroxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam ogromny (według mnie) problem! Chcę kupić SB za pomocą Pay Safe Card ale.... no właśnie ALE byłem wszędzie: w Komputroniku koleś powiedział że nie. W Media Expert było na drzwiach napisane: "W Media Expert kupisz: Pay Safe Card,blablabla" ale jak spytałem się czy można kupić psc to kolesie się spytały co to jest i do czego służy >.< powiedziałem że to coś jak dołądowanie do telefonu z takim 16 cyfrowym kodem tylko że to służy do płatności w internecie i powidzieli że CZEGOŚ TAKIEGO NIEMAJĄ! byłem w innych oznaczonych sklepach to mówili: "My żadnych kart tutaj niemamy" albo "niemamy nic takiego".

POMOCY!!! Gdzie ja to mam kupić skoro PRAWIE WSZYSTKIE SKLEPY SĄ TAK ZACOFANE?!? Nawet w Media Expercie niewiedzą CO TO JEST! HELP!

PS: Czy system BOKU jest już sprawny??? bo jak NIEDA się kupić PSC do zostało mi tylko SMS`em.

2.PS;Mieszkam w Wolsztynie (ponad 50.000 mieszkańców) pomocy to niejest za fajna sytuacja gdy wokół są sklepy jaskiniowców i popsuty system SMS

Opublikowano

Allegro odpada bo niejestem pełnoletni/niemam czym i jak robić przelewy a starzy napewno się niezgodzą. ebay też odpada właśnie. HELP

Opublikowano

Allegro, Ebay

Skoro nie jesteś pełnoletni możesz konto junior założyć do , którego jest wymagana zgoda rodziców i 13 lat.

Nie ma innej opcji .

2512d09ed83a816497ec57c.png

Opublikowano

Jezu ludzie czytajcie może uwazniej?

byłem w innych oznaczonych sklepach to mówili: "My żadnych kart tutaj niemamy" albo "niemamy nic takiego".

PS: U mnie działa 100% BOKU SMS i już kupiłem. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...