Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] via www.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Chciałem wam przedstawić moje prace nad grą tekstową. Ma być podobna do STAREJ wersji gladiatusa. Niestety takich gier jest bardzo dużo ale mam dużo chęci i myślę że coś może z tego wyjdzie :)

Od razu mówię że jest ona na postawiona na silniku Erpg. Zacząłem niedawno więc jest sporo starych skryptów, ale są też takie które dodałem sam. Niestety nie mam grafika więc zbyt pięknie to nie wygląda, i oryginalnością się nie wyróżnia :)

Gra jest w wersji testowej, więc jeszcze wszystko przed mną. Moja znajomość PHP jest taka, że dopiero uczę się na tym silniku :)

Z CSS, bazą danych jest lepiej :P O HTML chyba nie muszę pisać :D

W kodzie jest bałagan, lecz jak już mówiłem, dopiero zaczynam zabawę z tym :)

Aa..zamierzam dodać konto premium, a przede wszystkim GILDIE, lecz z gildiami mam problemy :P Więc jak ktoś chętny pomóc to pisać proszę :D

A więc zapraszam do dyskusji :)

Kontakt GG : 33760830

ADRES STRONY : www.erpgcom.xaa.pl

Oczywiście serwer niedługo zmienię.

Opublikowano

życzę powodzenia;)

ale myślę, że lepiej najpierw się nauczyć programować niż od razu stawiać grę bo to nie ma sensu tym bardziej, iż jest to "super" oklepany temat..

pozdrawiam.

Opublikowano

Gotowy silnik + logo w paincie :) jak na razie nie masz szans na wybicie, czeka cię wiele zmian i nauki programowania, jeśli chcesz coś osiągnąć :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...