Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]AV2 iMetin2.pl

kubajb4501

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Mam takie pytanie , mam sure wp 91 lvl eq full diabły , strzały i nie daje rady w av2 na imetin , czy mam za niski lvl czy może tam działają inne bony . Proszę o odpowiedzi.

xhsd.png

Opublikowano

Zamiast przszywki powinno być krytyczne uderzenie. W zbroji bony: odbicie ciosu, +50 wartość ataku, 10% do pż, maksmalną wartość pż. Butki polecam fenixa z bonami: 10 kryt, maksymalna wartość pż. Bon na diabły nie działa w AV 2. Jedynymi bonami do Atlantydy to mistyki i ludzie..

Chciałbyś należeć do Media Team a tutaj zostałeś odrzucony ?

Skontaktuj się ze Mna poprzez gg. Pomogę Ci !!!

8736939

Opublikowano

Ja zawsze słyszę od innych , że właśnie def tylko psuje cały efekt bo dostaje się przeszywki ... Ja też miałem z expem tam problem i ktoś mi powiedział z wyższych lvl , że mam zrobić na nieumarłe ... xD Ale nietestowałem tego może akurat ten serw ma coś pozmieniane ;d

249749950513365bcdea3d.jpg 

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

Bon nieumarli działa wyłącznie na Ognistej Ziemi. Akuratna serwerze podanym przez autora jest właściwy bon ludzie i mistyki + krytczne uderzenie a zobaczy ogromną różnicę. Polecam bardziej sure BM

8736939

Opublikowano

Ok już mam hwanga trute i teraz biorę po 2 spoty na klatę @up na diabły chyba tka mi działa ;p Temat do zamknięcia.

Zamiast przszywki powinno być krytyczne uderzenie. W zbroji bony: odbicie ciosu, +50 wartość ataku, 10% do pż, maksmalną wartość pż. Butki polecam fenixa z bonami: 10 kryt, maksymalna wartość pż. Bon na diabły nie działa w AV 2. Jedynymi bonami do Atlantydy to mistyki i ludzie..

Na diabły działa nawet na PLu to co ty mi za głupoty piszesz hehe ;)
xhsd.png

Opublikowano

Ok już mam hwanga trute i teraz biorę po 2 spoty na klatę @up na diabły chyba tka mi działa ;p Temat do zamknięcia.

Na diabły działa nawet na PLu to co ty mi za głupoty piszesz hehe ;)

Co diabły mają do mistyków ? Diabły masz DT a ostatecznie Ognista Ziemia, więc grzeczniej jak na razie wyłącznie Ty masz problem nie ja

8736939

Opublikowano

Ha ha ha ha teraz się uśmiałam. Jesteś w błędzie.

8736939

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...